23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dia-Tech udstiller på R-24 robotmesse

Dia-Tech udstiller på R-24 Robotmesse i Odense Congress Center den 13.-15. marts 2024, hvor vi præsenterer vi en række kollaborative robotarme fra DOBOT, der udvikler og producerer innovative og fleksible cobots til konkurrencedygtige priser. 

Udløber
1. marts 2030

Du vil bl.a. kunne opleve følgende kollaborative robotter:

Dobot CR3S er en 6-akset kollaborativ robotarm med en nyttelast på 3 kg og en rækkevidde på 795 mm. Høj nøjagtighed, fleksibel bevægelighed og intuitiv og enkel programmering gør den nem at implementere og betjene CR3S er udstyret med SafeSkin, som er en innovativ antikollisionsteknologi, der gør, at robotarmen stopper INDEN berøring i modsætning til mange typer, som først stopper ved berøring.

Dobot M1 PRO er en letvægts kollaborativ scara-robot med en nyttelast på 1,5 kg og en rækkevidde på 400 mm. Den er nem og hurtig at implementere, brugervenlig og sikker at arbejde sammen med. M1 PRO er velegnet til lette industriopgaver, der kræver høj præcision og nøjagtighed, bl.a. visuel sortering, PCB-montering, svejsning, dosering og alle typer samlebåndsarbejde.

DOBOT MG400 er en letvægts kollaborativ desktoprobot med et lille fodaftryk. Den fylder rent faktisk mindre end et A4-ark. Robotten har en nyttelast på 750 g og en rækkevidde på 440 mm. Den er nem at implementere, brugervenlig og sikker at arbejde sammen med. MG400 er velegnet til lette industriopgaver, der kræver hurtig implementering og omstilling samt automatiseret småskalaproduktion.

Læs mere på Dia-Techs hjemmeside og find link til tilmelding.

 

 

DIA-TECH
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Kontaktperson

MP
Michael Petersen
mp@diatom.dk

Send til en kollega

0.032