23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Winmates nye Defence Console Rack Panel PC

Winmate, en førende udbyder af robuste computerløsninger, har netop annonceret lanceringen af deres seneste innovation, Winmate Defence Console Rack Panel PC.

Denne topmoderne panel-PC er specielt designet til forsvarsapplikationer og tilbyder avancerede funktioner såsom anti-korrosion kabinet, ventilatorfri drift og projektiv touch-teknologi. 


Winmates Defence Console Rack Panel PC er bygget til at modstå de mest udfordrende miljøer, der findes i forsvarsoperationer. Med sit anti-korrosionskabinet er panel-PC'en modstandsdygtig over for saltvandets korrosion, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid i maritime og offshore miljøer. Denne funktion gør den ideel til flådefartøjer, kystovervågningssystemer og andre forsvarsapplikationer, hvor udsættelse for barske forhold er almindelig. 


Kommandocenter-fokuseret design 
Udstyret med en ventilatorfri design giver Winmate Defence Console Rack Panel PC pålidelig og lydløs drift. Ved at eliminere behovet for ventilatorer minimerer panel-PC'en risikoen for støv- og skraldeophobning, hvilket sikrer optimal ydeevne og reducerer vedligeholdelseskravene. Denne ventilatorfri design er afgørende i forsvarsapplikationer, hvor pålidelig og uafbrudt drift er kritisk. Den projektive touch-teknologi, der er inkorporeret i Winmate Defence Console Rack Panel PC, tilbyder præcis og responsiv berøringsstyring. Dette gør det muligt for operatører at interagere med systemet ubesværet, selv når de bærer handsker. Panel-PC'ens berøringsfunktionalitet forbedrer brugervenligheden og effektiviteten, hvilket gør den velegnet til kommando- og kontrolcentre, taktiske operationscentre og andre forsvarsmiljøer, hvor hurtige og nøjagtige indtastninger er essentielle. 


Pålidelig databehandling skræddersyet til forsvarsapplikationer 
For at opfylde de strenge krav i forsvarsstandarder overholder Winmate Defence Console Rack Panel PC MIL-STD-810G/F og MIL-STD-461E/F-specifikationer. Disse certificeringer sikrer, at panel-PC'en kan modstå ekstreme temperaturer, vibrationer, stød og elektromagnetisk interferens, hvilket garanterer pålidelig drift i udfordrende forsvarsscenarier. Winmate Defence Console Rack Panel PC har en flush rack- eller rackmonteret mekanisk design, der optager 8U-plads. Denne kompakte formfaktor tillader nem integration i eksisterende rack-systemer, hvilket sparer værdifuld plads i begrænsede forsvarsmiljøer. Panel-PC'en tilbyder også praktiske on-screen-displaykontroller, der giver brugerne hurtig og intuitiv adgang til forskellige indstillinger og funktioner. 

 

Kontakt vores specialister i dag - klik her 
Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning. 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047