23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Neousys udgiver ny Jetson Orin NX Computer

Neousys Technology, en førende leverandør af robuste kant-AI-computere, har udgivet en innovativ linje af Jetson Orin NX-computere designet til at forbedre AI-funktionerne i eksisterende regelbaserede maskinsyns- eller overvågningssystemer.

Jetson Orin NX-linjen ommer med to formfaktormuligheder, herunder to intelligente rammeopsamlere, PCIe-NX150-serien, og to fladtopvarmeafleder kant-AI-computere, NRU-150-FT-serien.

Drevet af NVIDIA Jetson Orin NX-system-on-module tilbyder produkterne 100 TOPS inferenspræstationer sammen med 4x 2,5GbE PoE+ eller 6x USB3-porte, der giver fuld båndbredde til at understøtte kameraer. 

Om produktet siger Kaichu Wu, produktchef hos Neousys Technology:

”PCIe-NX150-serien og NRU-150-FT-serien har innovative kant-AI-formfaktorer med robust drift, kameratilslutning og AI-ydeevne. Dette gør dem ideelle systemer til at muliggøre kantinspektioner i fabrikker, veje eller landbrug ved hjælp af eksisterende x86-infrastruktur-pc'er." 

I stedet for at erstatte eksisterende x86-infrastruktur-pc'er sigter PCIe-NX150 og NRU-150-FT-serierne mod at tilføje AI-funktionalitet med fuld kamerabåndbredde gennem problemfri integration. Den intelligente rammeopsamler, PCIe-NX150-serien, er et enkelt-spor, halv-længde PCIe-kort, ideelt til eksisterende 19” rack monteringer eller udvidelsesboks-pc'er. Den har også en ikke-throttling ydeevne med Orin NX, der fungerer ved 20W TDP-tilstand op til 60°C driftstemperatur og er kompatibel med både Windows- og Linux-værtpc'er. 

På den anden side har NRU-150-FT-serien en fladtop-varmeafleder til nem installation i skab. Designet til at blive monteret inde i forseglede skabskabinetoverflader til konvektionskøling, er det særligt velegnet til udfordrende miljøer, herunder dem med støv, metalpartikler eller væsker, såsom fødevare-, kemiske- og metalvirksomheder samt vejsidekabiner. Det understøtter også en ekstra 1GbE til kommunikation med eksisterende x86-baserede infrastruktur-pc'er. 

Kontakt vores specialister i dag - klik her  
Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.   

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.032