23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra juice til chokolade: Tømningssystemer til fødevareindustrien

Virksomheder i fødevareindustrien kan reducere spild og øge produktiviteten ved at vælge det korrekte udstyr til tømning af deres materialer. ViscoTec's udstyr gør tømning let som en leg.

ViscoTec er en af verdens førende producenter af tømningssystemer, der tilbyder innovative løsninger til en effektiv og pålidelig tømning af beholdere, tromler, tønder, spande og patroner med flydende materialer af forskellig viskositet. Systemerne er designet til at optimere produktionsprocessen bl.a. ved at sikre, at der kun er en minimal restmængde (under 1%!) tilbage i beholderen efter tømning, hvilket naturligvis reducerer spild og øger produktiviteten.

ViscoTec's tømningssystemer er specielt udviklet til at håndtere materialer med både høj viskositet, og de kan tilpasses til en bred vifte af anvendelser inden for forskellige industrier. 

En af de store fordele ved ViscoTec's tømningssystemer er, at de er nemme at installere og betjene, hvilket gør dem ideelle til at forsyne påføringssystemer med flydende materialer på en effektiv og pålidelig måde. Dette gør dem særligt velegnede til industrier, hvor præcis dosering og påføring af materialer er afgørende, såsom fødevareindustrien.

Vores kunder fra fødevareindustrien stoler på vores teknologi i forbindelse med håndtering af mange forskellige væsker og pastaer: 

 • mælkeprodukter
 • juice og smoothies 
 • ketchup, sennep, marinader, sovse
 • marmelade
 • flydende chokolade
 • sukkermasse
 • supper
 • smørepålæg
 • frugt- eller grøntsagspuré og fyld
  og meget mere

Vores tømningssystemer til bl.a. fødevare- og kosmetikindustrien er udviklet i en række hygiejnisk versioner, og er FDA-kompatible, hvilket betyder, at de opfylder alle krav til sikkerhed, når det kommer til håndtering af materialer, der skal bruges i fx fødevareproduktion. Dette gør dem til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at opretholde de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed i deres produktionsprocesser.

Et eksempel på et af ViscoTecs mest populære tømningssystemer, som også er udviklet i en hygiejnisk version, er ViscoMTI videoen her kan du se systemet tømme en meget tyktflydende karamelsauce fra en tønde.

Et krav hos vores kunder er ofte, udover at udstyret skal være præcist og pålideligt, at det skal kunne håndtere store mængder. I ovenstående version er den maksimale flowrate mellem 1 l/min og 30 l/min. 

Vidste du... at vores udstyr bl.a. indgår i chokoladegiganten MARS' produktionslinjer? Læs mere her. 

Hvis du vil høre mere om, hvordan vores tømningssystemer kan indgå i din produktionslinje, så kontakt ViscoTec Nordic i dag på 4582 8090 eller skriv til Mia på mia.nogel@viscotec-nordic.com 

ViscoTec - Perfekt doseret!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH er en førende systemproducent inden for væsketeknologi: Fra ekstraktion og produktforberedelse til dosering af medium til højviskositetsmedier. Produktporteføljen dækker doserings- og påfyldningsapplikationer inden for bilindustrien, e-mobilitet, elektronikfremstilling, fødevareforarbejdning, rumfart, medicinsk teknologi, farmaceutisk og mange andre industrier.
Hovedkvarteret for den teknologiske markedsleder er i Bayern. Ud over et internationalt distributørnetværk har ViscoTec datterselskaber i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrig, Hong Kong og Danmark og beskæftiger omkring 340 medarbejdere verden over. I 2023 registrerede ViscoTec en global omsætning på 70 millioner euro.

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062