23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Winmate introducerer G-WIN IP67 Serie Panel PC

Winmates avancerede G-WIN IP67 Serie Panel PC forbedrer den industrielle kraft

Winmate, en global leder inden for industrielle og robuste computerløsninger, præsenterer stolt sin nyeste G-WIN IP67 Serie Panel PC, der har avancerede specifikationer designet til at imødekomme de krævende krav i industrielle miljøer. Winmate G-WIN IP67 Serie Panel PC kommer med topmoderne komponenter, der sikrer enestående ydeevne og pålidelighed, selv i krævende driftsmiljøer.

Winmate G-WIN IP67 Serie Panel PC tilbyder en række størrelser fra 15” til 21,5” med følgende nøglespecifikationer:

Kraftfuld processor

Udstyret med en Intel® Processor sikrer Winmate G-WIN IP67 PC Serien problemfri multitasking og effektiv drift for øget produktivitet.

Høj lysstyrke skærm:

Winmate G-WIN IP67 PC Serien har optimal synlighed under alle lysforhold med en panel lysstyrke på 300 nits, opgraderbar til 1000 nits for overlegen klarhed i lyse miljøer.

Fleksibel touch og I/O grænseflade:

Winmate Full IP67 Panel PC Serie understøtter PCAP Touch eller Anti-Refleksions Beskyttelsesglas, eller Flad Resistiv Touch med forskellige I/O grænseflader for at imødekomme forskellige industrielle applikationer.

Robust design:

Bygget til at modstå barske miljøer, tilbyder Winmate G-WIN IP67 Serie Panel PC støvtæt og vandtæt design, sammen med VESA monteringskompatibilitet, hvilket sikrer nem installation i en række indstillinger.

Blæserløst design

Designet med en blæserløs arkitektur og passiv kølesystem, forbedrer Winmate G-WIN IP67 Serie Panel PC pålideligheden til industriel brug.

Designet med topmoderne komponenter og funktioner understreger Winmates G-WIN IP67 Serie Panel PC deres engagement i at levere avancerede løsninger skræddersyet til industrielle miljøer. Med en række størrelser fra 15” til 21,5” og certificeret med en IP67 rating, kombinerer denne serie topmoderne komponenter for at sikre enestående ydeevne og pålidelighed.

Kontakt vores specialister i dag - klik her  
Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.   

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.032