23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordtech og Vetec forenes: Sammen opnår vi mere

Vi hos Nordtech er glade for at meddele, at vi går sammen med vores danske søsterselskab Vetec for at danne én enhed. Fra den 1. april 2024 fusionerer Nordtech A/S og Vetec A/S for at danne Nordtech-Vetec A/S.

Denne strategiske beslutning markerer et vigtigt skridt i vores rejse mod en endnu stærkere fremtid. Fusionen vil ikke blot styrke vores position i markedet, men også bringe en række fordele for vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
 
For dig, som kunde hos Nordtech, vil denne forandring primært vise sig i form af vores nye, fælles logo, der erstatter det tidligere Nordtech logo. Denne subtile ændring symboliserer dog en meget større fusion af visioner og værdier bag kulisserne.
 
For os markerer dette skridt en milepæl, som byder på en række fordele - fra forbedret drift til accelereret vækst. På Nordtech-Vetec A/S (CVR 18175509) ser vi frem til den fremtidige rejse og de muligheder, denne fusion bringer med sig. Vi er fast besluttet på at forblive din pålidelige partner og fortsætte med at levere høj kvalitet.
 
Sammen opnår vi mere. Vi ser til at sikre en fremtid for vores forretning, og se hvad fremtiden bringer.

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509
P nummer: 1001446393

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047