23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker opladning til alle behov

Eatons nye Green Motion-serie af ladere tilbyder et omfattende sortiment af AC- og DC-ladere samt det opladningsudstyr, styringssystemer og avancerede software, der er nødvendig for at integrere dem sikkert i alle typer bygninger.

AC-ladere til alsidigt brug

Eatons AC-ladere er skræddersyede  til elbiler med Type 2 udtag. De passer perfekt til både private hjem og større bygninger. Green Motion Building-modellen egner sig til arbejdspladser med store elbilflåder, erhvervsparker, indkøbscentre, boligblokke og andre steder, hvor der er behov for at oplade flere elbiler på én gang. 

Green Motion AC-laderne kan monteres på væggen eller med en gulvstander, og ladernes kompakte design gør, at de bruger minimal plads.

Hurtigopladning med en DC-lader

Når tiden er knap, er Green Motion DC-lader det rette valg. Den oplader med en højere frekvens end AC-laderne, så du hurtigt kan komme videre 
DC-laderen fra Eaton er enkel at montere, har flere monteringsmuligheder, enkel kabelhåndtering, galvanisk isolation og IMD for øget sikkerhed. Derudover har den både CCS 2- og CHAdeMo-udtag, som passer til de fleste typer elbiler. DC-laderen er ideel til destinationsladning og i offentlige og private parkeringsanlæg, men også ideel til motorvejsopladning.

Indendørs eller udendørs?

Både AC- og DC-laderne kan bruges både uden- og indendørs, med løsninger som passer alt fra boligbygninger til kommercielle bygninger, offentlig parkering og elbilsflåder. 

 

Mere information om Green Motion laderne

Kontakt Eaton for mere information 

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.078