23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Liv og glade dage hos MTO electric på El & Teknik messen

Sæt kryds i kalenderen fra den 14. til 16. maj 2024 og mød MTO electric a/s på El & Teknik messen '24. Vi byder bl.a. på demo på afisoleringsværktøj, kabelhåndtering og kabeltræk samt ledningskonfektionering. Link til gratis billetter nederst i artiklen.

Kom forbi stand A-1303 og se vort store udvalg i el-komponenter fra stærke europæiske leverandører.

Mød MTO’s salgsteam, som hver især er fagfolk indenfor deres felt, samt 4 leverandør repræsentanter.

Demo på afisoleringsværktøj v. JOKARI

Jokaris tyske repræsentant er på standen alle 3 dage og og demonstrerer det omfattende kvalitetsprogram. Jokari har afisoleringsværktøj til stort set alle typer kabler. Med Jokaris kabeldatabase finder man let det rigtige værktøj til netop det kabel, man har ved hånden. 

Jokari lægger også stor vægt på arbejdssikkerhed, således at de knive, der er nødvendige for at kunne afisolere, er godt beskyttede, og man undgår at skære sig selv.

Demo på kabelhåndtering og kabeltræk v. RUNPOTEC

Under hele messen kan du på MTO’s stand møde Runpotecs østrigske repræsentant, som kommer og demonstrerer det omfattende program, og vi tør godt love at aktivitetsniveauet bliver højt.

Om det omhandler simple træk af kabler eller ledninger, kabler med store diametre, motoriserede løsninger elle lange kabeltræk på op til 400 meter, så løses alt dette fra det nytænkende produktprogram. I programmet har Runpotec også et væld af løsninger til håndtering af kabeltromler op til 4.5 tons.

Demo på maskiner til ledningskonfektionering v. Bent Kristensen

MTO’s Bent Kristensen (tidligere BK Crimp) vil alle 3 dage demonstrere det nye program af maskiner fra tyske GLW, som har er et bredt program af maskiner til klip, afisolering og tylning af ledninger. 
Ud over GLW har vi et samarbejde med en række øvrige producenter af maskiner til lednings- og kabelbearbejdning. Kom og få en snak med Bent om hvilke muligheder, der er for at løse jeres behov for lednings- og kabelbearbejdning.

Besøg fra KAKTO

På MTO’s stand får vi besøg af KATKO’s salgschef, Sami Kokkomäki, som alle tre dage står klar til at rådgive og præsentere de løsninger, KATKO kan levere for at dække kunders helt specifikke behov.

KATKO’s massive produktprogram går fra standard 16A sikkerhedsafbrydere og helt op til 1600A afbrydere. Der leveres også alt indenfor fødevare- og hygiejneområdet, UL godkendte- og EMC- afbrydere samt afbrydere til varme- eller kuldemiljøet.

Kapslinger samt kabelklemmer og konnektorer er også en væsentlig del af sortimentet.

Besøg fra Walther Werke

På MTO’s stand kan man møde Thomas Kalthoff, som er international salgschef hos Walther Werke - MTO’s tyske producent af CEE- og multistik samt gruppekasser, som har været blandt vores leverandører helt fra starten i 2001.

Thomas står klar til at rådgive og præsentere Walthers løsninger for alle interesserede onsdag og torsdag på El & Teknik ’24.

Fra Walther Werke kan MTO bl.a. levere NEO, som er en serie innovative og praktiske CEE-stik, der er fremstillet i førsteklassesmaterialer og byder på enestående forbedringer på både design, forbindelsesteknik, brugervenlighed og beskyttelsesklasse (IP54). 
Derudover et bredt udvalg af stik til forskellige formål, ladebokse til elbiler samt gruppekasser.

Smag på europæiske specialiteter og vind en Ferrari

MTO electric a/s arbejder primært med europæiske leverandører, og det markerer vi med at servere specialiteter fra de forskellige områder. Så der er gode muligheder for at få noget godt til ganen og maven hos MTO, mens vi taler om, hvad vi kan tilbyde.

Deltag også i vores konkurrence, hvor du hver dag kan vinde en flaske af det italienske svar på Champagne - Ferrari - den officielle vin, som serveres ved Formel 1. Kig forbi stand A-1303 og skål med os hver dag kl. 15.00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på stand A-1303.

<< Bestil din gratis billet til El & Teknik '24 her >>

-----------

Om MTO electric a/s:

MTO leverer et komplet udvalg af kapslingsløsninger, el-komponenter til el-styringer, tilbehør, kabler samt nicheprodukter og forædlede produkter.  

Vores motto er WE CARE FOR YOU, og det mener vi! Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov, yde markedets bedste rådgivning og tekniske support, og så arbejder vi kontinuerligt på, at det skal være nemt at handle hos MTO!

Ring til os på 75800310, send en mail på sales@mto-electric.dk eller besøg MTO e-shop.

 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047