23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Succesfuld afvikling af stort plastseminar hos Induflex

Med fokus på at udvide kendskabet til egenskaberne i de mange typer teknisk plast, afholdte Induflex onsdag i sidste uge deres første store plastseminar. Målsætningen in mente må seminaret betegnes som en stor succes.

På Hagensvej 25 i Støvring slog Induflex dørene op for et større plastseminar, hvor flere deltagere på tværs af industrien kom for at blive inspireret om, hvordan teknisk plast kan anvendes i industrielle applikationer. 

 

Formålet med seminaret var at give deltagerne en dybere forståelse af, hvad teknisk plast egentlig er af størrelse, og hvorfor det er en værdifuld ressource som komponenter i industrien. Deltagerne fik også indsigt i de mange forskellige plasttyper og vigtige overvejelser, der skal gøres ved brug af teknisk plast som komponenter.

 

Med en lille afstikker til Byens Pølsevogn i frokostpausen, blev deltagerne præsenteret for plastbearbejdning med en rundtur i produktionen hos Induflex. Alt af den grund at omsætte de mange informationer om plasttyperne til den praktiske produktion af emner i materialerne. Efter en inspirerende rundvisning i produktionen fik deltagerne en gennemgang af vigtige overvejelser og pointer ved brugen af teknisk plast i forskellige applikationer.

 

Med deltagelse fra 30 personer fra forskellige industrier og en løbende, aktiv dialog med deltagerne, er der ingen tvivl om, at seminaret var en succes ifølge salgschef Rasmus H. Sørensen. 

- Vi er med end tilfredse over den store interesse og engagement, som deltagerne viste ved seminaret. Det var tydeligt, at arrangementet var en øjenåbner for mange, hvilket bekræfter behovet for viden om de forskellige egenskaber ved teknisk plast. Derfor ser vi frem til at fortsætte med at afholde lignende arrangementer i fremtiden.

 

Få indsigt i plastens egenskaber

Dermed er det ikke sidste gang, at Induflex kaster sig ud i et nyt større plastseminar. Er du dog allerede nysgerrig på de mange egenskaber i de forskellige plasttyper, så kan du og dine kollegaer altid give os et kald angående et specifikt plastseminar for jer. Vi inviterer gerne på eller kommer på besøg hos din virksomhed, så vidt det passer jer bedre. 

Kontakt vores hold i dag og book et par af vores specialister. De skræddersyer det helt unikt til din virksomhed og jeres behov. 

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.047