23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Effektiv vandrensning giver skalerbar og unik applikation

Et tæt samarbejde mellem Hans Buch og kunden udfordrer markedet med en unik applikation med mere effektiv vandrensning og mindre vandspild, og som bruger 70 % mindre plads.

Effektiv vandrensning af pesticider og PFAS er resultatet af en unik applikation, som vakt stor interesse både centralt hos vandforsyningsanlæg og decentralt i f.eks. nybyggerier. 

Applikationen er bygget med vitale dele, der kommer fra Hans Buchs brede kvalitetssortiment til industrien. Det indeholder blandt andet:

  • Pumpesystemer fra SAER Elettropompe S.p.A.
  • Rustfri ventiler med elektriske aktuatorer fra OMAL S.p.A. Società Benefit
  • Et stort sortiment af dele til instrumentering fra KOBOLD Messring GmbH – heriblandt: Flow- og niveaumålere, transmittere og switches, samt instrumentering til tryk, pH, temperatur og turbiditet

Det tætte samarbejde mellem Hans Buch og Split Water Nordic bygger på en tæt relation med god kundeservice, hurtige leveringstider og et kvalitetsudvalg af komponenter til applikationen, der løser opgaverne effektivt, som tager mindst muligt plads.

- Vi har i Split Water Nordic haft fokus på gode og holdbare komponenter i hele proceskæden. Vi kender Hans Buch som en stabil leverandør og med en prioritering af kvalitetsvarer, som kan skaleres efter vores behov, forklarer projektleder hos Split Water Nordic, Alex-Sander Martin Christensen og tilføjer:

- Derudover har vi fokus på, at komponenterne bidrager til, at vores applikation er plads- og energioptimerende, så vi er gået efter produkter, der har høj ydeevne på mindst mulig plads og med mindst muligt energiforbrug.

Læs hele historien om samarbejdet mellem Hans Buch og Split Water Nordic her: ”Kundecase: Effektiv vandrensning med Hans Buchs brede kvalitetsudvalg

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Lær Hans Buch bedre at kende på to minutter

Tidligere på året lancerede Hans Buch A/S sin nye kampagnevideo, der på blot to minutter fortæller mere end et århundredes historie om Hans Buch.

Læs mere her: ”Brug to minutter og få 100 års historie om Hans Buch A/S

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.032