23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksotiske silikonestøbninger med lav friktion

Der er som altid fart på hos Gravlund Industrigummi, som netop har leveret 1000 emner i et eksotisk silikonemateriale til en kunde i medicobranchen.

Fra kundens side var der behov for et færdigt emne med lav friktion og høj styrke. Kombineret med de strenge krav til medicoprodukter stod det klart, at en standard gummikompound ikke ville kunne løse opgaven. 

Det gode samarbejde med flere af Europas dygtigste gummiproducenter kom her kunden til gavn, da Gravlund i samarbejde med kunden og gummileverandøren var i stand til at udvikle den helt rigtige kompound til det færdige emne.

Uanset om du satser på eksotiske eller mere almindelige gummityper til dit næste gummiemne, kan du regne med Gravlund Industrigummi som en stabil og fleksibel samarbejdspartner.Du er altid velkommen til at kontakte Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit projekt. Kontakt os på info@gravlund.dk eller telefon 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.048