23948sdkhjf
Del siden
Annonce

[CASE] Hvad er egentlig vigtigt for Alcadons industrielle kunder?

Alcadon ApS tilbyder teknisk sparring til industrien, både i kraft af vores erfarne medarbejdere, men også ved hjælp af de store producenter som vi har i ryggen. Der er mange aspekter at tage hensyn til!

Nogle af de parametre som kan spille ind på en succesfuld fiber-installation er IP-klasse, temperatur, oliebestandighed og bøjningsradius på kabler i installationen, og vi ser også i høj grad at fokus på optimal emballering og ”grønne løsninger” fylder mere på kundernes prioritetsliste. Den snak tager vi også gerne!

Denne case illustrerer rigtig godt hvordan løsninger til en industriel kunde kan strikkes sammen, når Alcadon er inde over.

📃 Kunden – og underentreprenører – havde hidtil designet nyt setup til hver vindmøllepark. De ønskede en foruddefineret teknisk løsning, som med minimale tilpasninger kan bruges i alle deres fremtidige vindmølleparker.

🗨️ Mette Jessen Jensen, Sales Manager Industrial, forklarer om casen:
„Det er efterhånden betydelige styktal, vi udskiber, og vi kan altid tilbyde individuelt tilpassede løsninger. Det gælder også for de regionale forhold, som dikterer brug af specielle komponenter. Det kan vi pakke som bulk-løsninger, så en entreprenør ved, at det er et komplet kit, der bliver modtaget alle steder i verden“

ℹ️ Vil du høre mere om casen? Tag fat på Mette tlf 31254497, mjj@alcadon.dk

ℹ️ Læs mere om hvad Alcadon kan gøre for industrien

Alcadon ApS
Møllevej 9, E1
2990 Nivå
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048013
P nummer: 1009739501

Kontaktperson

MJJ
Mette Jessen Jepsen
mjj@alcadon.dk

Send til en kollega

0.079