23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk leverandør af gummibelægning til valser og ruller

Undgå produktionsstop - lad Gravlund renovere gummibelægning på valser, ruller og hjul.

Hos Gravlund Industrigummi har vi mange års erfaring med at lave gummibelægning på en lang række emner. Vores erfaring og faglige kompetencer gør det muligt for os at varetage både totalleverancer såvel som renovering af eksisterende emner.

Når emnet ankommer ved os, sørger vi for at afdreje gammel gummibelægning inden vi lægger en ny belægning. Vi sparrer meget gerne med kunden om valg af gummimateriale i denne forbindelse - vores mange års erfaring kommer altid vores kunder til gode.

 Vi kan i de fleste tilfælde tilbyde en kort leveringstid på renoverede emner, hvilket hjælper vores kunder til at undgå kostbare produktionsstop.

 Det er også muligt at vælge Gravlund Industrigummi som totalleverandør af nye valser, ruller eller hjul. I sådan et tilfælde står vi for kontakten til en metalleverandør og håndterer den efterfølgende gummibelægning, så kunden kun behøver forholde sig til én leverandør.

 I alle tilfælde stiller vi vores faglige kunnen og erfaringer til rådighed, så kunden er sikker på at ende med det bedste resultat. Valget af den korrekte gummitype er vigtig, da gummi er et naturmateriale som reagerer forskelligt på slidtage, miljø og omgivende materialer.

 Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte vores tekniske team anført af Mads Gravlund på telefon 44669830, email på info@gravlund.dk – eller se mere på vores hjemmeside www.gravlund.dk

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031