23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimering af Box-Build: En succeshistorie i samarbejde med Improve Business!

Micro Technic har i samarbejde med Improve Business og praktikant Casper Grøn Sørensen gennemført et succesfuldt optimeringsprojekt i Box-Build afdelingen.

Micro Technic er glade for at kunne annoncere afslutningen af et succesfuldt optimeringsprojekt i deres Box-Build afdeling. Projektet er blevet gennemført i samarbejde med Improve Business og deres dygtige praktikant, Casper Grøn Sørensen. Casper er uddannet indenfor IT-projektledelse og har bidraget med både ekspertise og entusiasme til projektet.

"Jeg har ledt efter det rigtige sted at anvende mine færdigheder og bidrage til forretningsoptimering," udtalte Casper Grøn Sørensen. "Praktikpladsen hos Micro Technic var en fantastisk mulighed for netop det. Jeg var begejstret for at være med til at optimere processer, workflow og selve arbejdsområdet."

Caspers dedikation og kreativitet har transformeret Micro Technic's Box-Build afdeling. Han har effektiviseret arbejdsgange, optimeret arbejdsstationer og forbedret det generelle æstetiske udseende, hvilket har skabt et mere funktionelt arbejdsmiljø og hvor der nu er mulighed for at optimere på afdelingens workflow.

"Mit mål var at designe arbejdsstationer, der understøtter effektive arbejdsgange og forbedrer det generelle arbejdsmiljø," forklarede Casper Grøn Sørensen. "Jeg nød at arbejde på dette konkrete projekt, udvide mit netværk og anvende mine færdigheder og viden."

Caspers arbejde er et eksempel på kraften i samarbejde og værdien af nye perspektiver. Micro Technic er taknemmelige for hans bidrag og kan varmt anbefale Improve Business for deres talentfulde praktikanter.

 

Produktionschef René's perspektiv

"Samarbejdet med Improve Business og vores praktikant Casper har været en enorm succes," bemærkede vores produktionschef, René A. Nielsen. "Caspers ekspertise og entusiasme har været uvurderlige i optimeringen af vores Box-Build afdeling. Vi er glade for resultatet og har haft et konstruktivt samarbejde med Casper.”  

Læs mere omkring muligheder med Improve Business her.

Micro Technic A-S
Smedevænget 5
5560 Aarup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647628
P nummer: 1002101383

Kontaktperson

TEK
Thea Engstrøm Knudsen
thea@micro-technic.com

Send til en kollega

0.063