23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig levering af PETG-afskærmninger og -skueglas

Når det kommer til at sikre arbejdspladser, produktionslinjer og offentlige områder, er pålidelige afskærmninger og skueglas afgørende. Hos Induflex er vi stolte over at tilbyde en bred vifte af løsninger fremstillet af PETG-plast, der opfylder de højeste standarder for kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

PETG-plast er ikke kun en pålidelig beskyttelse, det er også et økonomisk alternativ til andre materialer som f.eks. polycarbonat. Plasttypen er et fremragende valg til anvendelser, hvor hygiejne og sikkerhed er afgørende. Med fremragende kemikalieresistens over for både syre og baser er PETG ideelt til brug i fødevare- og medicinalindustrien, hvor hygiejne og sikkerhed er altafgørende.

 

Plasttypen er transparent med en lystransmission på cirka 88 procent og har en stor overfladehårdhed og høj slagstyrke. Dette gør det til det ideelle valg til anvendelser, hvor holdbarhed og optimal synlighed er afgørende. 

 

Selvom PETG tilbyder noget nær de samme fordele som polycarbonat, som f.eks. slagstyrke og kemikalieresistens, adskiller det sig ved at det er fødevaregodkendt materiale. Det er f.eks. akryl dog, men materialet vil splintre ved eventuelle brud. 

 

Det er netop de mange gode egenskaber bliver materialet ofte valgt til som sikkerheds- og maskinafskærmninger. Det imødekommer mange de krav og specifikationer, som eksempelvis medicinal- og fødevareindustrien, har til deres afskærmninger og emner, og bevare materialets integritet og klarhed i lang tid. 

 

Hurtig levering af PETG-emner

Vi forstår, at hver virksomhed har sine egne unikke behov og krav. Derfor producerer vi vores PETG-afskærmninger og -skueglas efter dine specifikationer og design med mulighed for dag til dag-levering. Med over 35 års erfaring med bearbejdning af plast, er vores erfarne team af tekniske specialister hos Induflex er klar til at være din sparringspartner og finde den mest optimale løsning til dine krav. 


Vi leverer allerede PETG-afskærmninger til flere af vores industrielle kunder – måske du er den næste? Vi har plader på lager med tykkelse fra 2 mm. til 15 mm., som kan bruges til at producere dine afskærmninger eller skueglas, der nemt kan bearbejdes og varmebukkes efter behov.

 

Send os en STEP-fil eller PDF i dag på induflex@induflex eller kontakt os på +45 9837 1988 for at få mere information om vores PETG-produkter og hvordan vi kan hjælpe med dine projekter. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig for at skabe skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.032