23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nytænkning af gummimanchet til offshore

Gravlund Industrigummi har udviklet og leveret en helt særlig gummimanchet til brug i den norske offshore-industri.

Kender du til den danske gummiproducent har du sikkert allerede opdaget, at her er en virksomhed, som brænder for gennemtænkte løsninger i høj kvalitet. Passionen kom atter i spil, da Gravlund blev valgt som leverandør af en gummimanchet til anvendelse på en boreplatform.

I dette tilfælde var en vigtig parameter, at gummimanchetten skulle kunne låses fast ved montering. Dette blev løst ved at indstøbe fire stålringe i manchetten, som ved montering bliver presset sammen og dermed låser sig fast.

Gummimanchetten er produceret i hydreret nitrilgummi (HNBR), der udmærker sig ved at have særdeles god oliebestandighed og høj styrke, især ved høje temperaturer; to elementer, som er kendetegnende for offshore-industrien.

Den færdige manchet bliver fortsat produceret på den danske gummifabrik i Ballerup med kvalitetsgummi fra europæiske leverandører.

Mangler du en kompetent medspiller med mere end 70 års erfaring med gummiproduktion til dit næste projekt? Kontakt os på telefon 44669830 eller send en mail på info@gravlund.dk – så står vi klar til at hjælpe dig.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.032