23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cabcongroup: En veletableret distributør med stærke internationale relationer

April måned blev karakteriseret af høj aktivitet og engagement hos Cabcongroup, hvor gensyn med relationer på tværs af kontinenterne blev prioriteret. Dette omfattede alt fra møder med danske kunder hos en leverandør på Taiwan til modtagelse af op til flere leverandører i både Danmark og Norge. I løbet af måneden modtog Cabcongroup besøg fra hele ni leverandører på deres kontorer i Skandinavien.

Globale værdifulde relationer 

Cabcongroup A/S er stolte af deres brede internationale netværk, som er med til at skabe muligheder for at kunne imødekomme den nødvendige fleksibilitet og ressourcemæssige styrke til at tackle selv de mest krævende opgaver og behov. 

Virksomheden ønsker at møde deres kunder lige præcis dér, hvor de er. Kundernes behov varierer og spænder bredt. Der kan være behov for produktudvikling, procesoptimering, specifikke krav til logistik, økonomi eller andet. Ved at være tæt på kunden som en inkluderende og imødekommende virksomhed og sparringspartner, finder Cabcongroup den helt rette løsning sammen med kunden, og løser dermed deres opgaver så optimalt, som muligt – oftest i første forsøg. 

Dette tætte og tillidsfulde samarbejde med adskillige specialiserede producenter giver virksomheden mulighed for at skræddersy løsninger til enhver opgave. Senest var det deres leverandør fra Asien, Hongfa, som virksomheden havde fornøjelsen af at være værter for.

Hongfa Group blev grundlagt i 1984 og er i dag den globale leder inden for relæindustrien, og Cabcongroup har siden 2004 haft æren af at være en af deres vigtigste og største partnere i Norden. Sammen havde de nogle effektive dage præget af produktive møder i Trondheim og Stavanger med nøglekunder inden for opladning af elbiler samt energisektoren. Senere på ugen havde de fornøjelsen af Hongfa på deres hovedkontor i Danmark, hvor de mødtes med en af de største industrikunder i Danmark og fortsatte deres tradition med ”Joint Meetings”. Disse møder giver en unik mulighed for at drøfte både tekniske og kommercielle problemstillinger, og sammen med kunden er Cabcongroup i stand til at finde løsninger, der skaber værdi for hele kæden. 

”At mødes ansigt til ansigt er en god arena for at kunne forstå, hvordan alt hænger sammen. Cabcongroup arbejder altid hårdt for at finde de bedste løsninger for både OEM (slutkunden) og EMS (underleverandøren). I dag har vi leverancer til mere end 30 lande med direkte og personlig support. Ofte kan vi også diskutere sager på lokale sprog.”,  Lyder det fra Key Account Manager, Trond Voll.

Fleksible logistikløsninger: Skræddersyet til dine behov

Cabcongroup betragter dem selv som en designpartner, der differentierer sig ved at skabe værdi for deres kunder. Med et erfarent personale og en solid leverandørbase hjælper de med at optimere processer og opbygge teknologi til en bedre fremtid. 

”Med fokus på det nordiske marked følger vi kunderne og deres produktion verden over. Dette giver en unik mulighed for at skabe nye relationer og opbygge trepartssamarbejder. Tekniske udfordringer kan løses effektivt, og oplæg til reduktion af omkostninger kan også diskuteres direkte med dem, der producerer.”, Key Account Manager, Trond Voll.

Igennem et effektivt trekantssamarbejde mellem kunden, leverandøren og Cabcongroup er man med til at sikre, at alle perspektiver og ekspertiser bliver taget i betragtning for at opnå de bedste resultater. Dette samarbejdsparadigme er ikke blot et organisatorisk mantra, men en integreret del af virksomhedens DNA, hvor man involverer leverandører tidligt i kundeprojekter. 

”Det er vigtigt for Cabcongroup at have en lokal tilstedeværelse hos kunden for at forstå deres behov og krav fuldt ud. På den måde kan vi tilbyde skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med vores leverandører. Dette fører til gensidig vækst og et værdifuldt partnerskab vertikalt gennem forsyningskæden.”, siger Key Account Manager, Johan Ellhammar.

For at lære mere om virksomhedens arbejde og værdier, følg gerne Cabcongroup’s LinkedIn profil: https://dk.linkedin.com/company/cabcongroup  

Sammen skaber vi effektive løsninger

Cabcongroup stræber efter at optimere og så vidt muligt reducere omkostningerne ved deres løsninger gennem kontinuerlig innovation og samarbejde. Ved at identificere kundens eventuelle udfordringer og altid have et fokus på cost-down løsninger gennem samarbejde, sikrer de, at deres kunder opnår maksimal værdi og effektivitet.

Virksomhedens dedikation til samarbejdsbaseret problemløsning og innovation er med til at positionere dem som en værdifuld distributør for deres kunder. Cabcongroup ser frem til fortsat at skabe betydningsfulde partnerskaber og bidrage til en innovativ fremtid. 

Hvis du er interesseret i et samarbejde med en distributør, som har stor fokus på at skabe værdi for dig, er du velkommen til at kontakte dem på deres hjemmeside: https://cabcongroup.com/contact-us/

Cabcongroup
Park Allé 350C
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27466125
P nummer: 1010243447

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048