23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innodisk præsenterer iCAP Air

iCAP Air skaber fremskridt inden for luftkvalitetsstyring gennem autonom beslutningstagning.

Innodisk, en global leder inden for AI-løsninger, har taget et afgørende skridt fremad inden for miljømæssig bæredygtighed med lanceringen af sin seneste innovation, løsningen "iCAP Air" til luftkvalitetsstyring. Denne løsning giver virksomheder over hele verden mulighed for at forbedre luftkvaliteten, bæredygtigheden og menneskers sundhed. Derudover kan virksomheder drage fordel af månedlige AI-genererede luftkvalitetsdata rapporter, der giver værdifulde indsigter til informeret beslutningstagning.

Ved at udnytte sin ekspertise inden for kantberegning samt software- og hardwareintegration, sammen med ekspertisen fra sin datterselskab Sysinno inden for luftkvalitetsdetektion, har Innodisk opnået udviklingen af løsningen "iCAP Air" til luftkvalitetsstyring. Denne løsning integrerer avanceret teknologi, herunder den innovative "iAeris7" luftkvalitetsdetektor fra Sysinno, for at levere nøjagtighed i registreringen af temperatur, luftfugtighed, fine suspenderte partikler (PM2.5), suspenderte partikler (PM10), kuldioxid (CO2), formaldehyd og totale flygtige organiske forbindelser (TVOC). Den kan også tilpasses til at registrere NO2, SO2, CO, NH3 og andre luftfaktorer. Samtidig er iAeris7-enhed kendt for sin pålidelighed, patenterede teknologi og forskellige internationale certificeringer, herunder dem fra SGS og FCC/CE/RoHS/NCC/BSMI.

Løsningen inkluderer også "iCAP Air Server", der er designet til at håndtere storskala-udrulning og data fra op til 100 luftkvalitetsdetektorer, hvilket sikrer problemfri integration og effektiv drift, selv i komplekse miljøer. Derudover giver iCAP Air en brugervenlig platform til luftkvalitetsstyring, der muliggør, at organisationer kan overvåge luftkvaliteten i realtid via en mobilapp eller internetbrowser, modtage automatisk varsling og optimere luftrensning eller udstødningsventilationssystem.

iCAP Air er en omfattende løsning, der forenkler luftkvalitetsstyring. Den er skræddersyet til mellemstore til store områder eller tætbefolkede, lukkede rum som medicinske institutioner, smarte produktionsfaciliteter, offentlige transportknudepunkter, indendørs parkeringsfaciliteter og stormagasiner. Innodisks "iCAP Air" luftkvalitetsstyringsløsning repræsenterer et skelsættende øjeblik for alle virksomheder, der er forpligtede til at udnytte teknologi til det større gode for luftkvalitet og samfundet.

Kontakt vores specialister i dag - klik her  

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.031