23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Winmate med nye teknologiske løsninger

Winmate præsenterer avancerede løsninger til energi-, olie- og gasindustrierne.

Winmate, en global leverandør af robuste computere og energiløsninger, har annonceret lanceringen af deres produktlinje inden for energi, olie og gas. Denne omfattende serie inkluderer robuste tablets, panel-PC'er og industrielle skærme, alle certificeret til ATEX Zone 2 og Class 1 Division 2 (C1D2) miljøer.

Med ATEX Zone 2 og C1D2 certificering overholder Winmates robuste tablets, panel-PC'er og industrielle skærme branchens regulativer og sikrer operatørernes ro i sindet. Konstrueret med robust byggeri kan de modstå støv, vand og ekstreme temperaturer, hvilket gør dem ideelle til barske industrielle miljøer.

Alsidige i anvendelse, excellerer de i dataindsamling, overvågning og kontrolopgaver, hvilket gør dem uundværlige værktøjer på tværs af forskellige energiindustrier.

Samlet set giver Winmates nyeste produktlinje inden for energi, olie og gas en omfattende løsning på de udfordringer, som industrier, der opererer i udfordrende miljøer, står over for. Med deres robuste konstruktion, sikkerhedscertificeringer og avancerede funktioner giver disse produkter organisationer mulighed for at opretholde sikkerhed, overholdelse og driftseffektivitet i energimiljøer.

Kontakt vores specialister i dag - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047