23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Panasonic tilbyder privat 5G-netværk og testfaciliteter til sine kunder

Panasonic åbner sit første private 5G-netværkstestmiljø på Panasonic Campus i München. Virksomheden samarbejder med førende 5G-as-a-Service-udbydere for at gøre private 5G-netværk nemme at konfigurere og enkle at betjene i hele Europa.

Panasonic Connect Europe har i dag afsløret et nyt privat 5G-netværk på sit Customer Experience Centre (CXC) i München for at hjælpe kunderne med at levere stabil forbindelse, kommunikation i realtid og øget sikkerhed for missionskritiske applikationer i en række forskellige sektorer.

I samarbejde med førende 5G-as-a-Service-udbydere (5GaaS) kan Panasonic nu tilbyde dedikerede og fuldt tilpassede private 5G-netværk med ultralav latenstid, der leverer hurtigere svartid, forbedret dataoverførsel og kommunikation samt forbedret netværkseffektivitet og pålidelighed.

Den enkle installation, konfiguration og vedligeholdelse af Panasonics private 5G-netværk vises på det innovative Customer Experience Center på Panasonic Campus i München, hvor der demonstreres sikre, superhurtige upload- og downloadhastigheder.

Med to celler installeret i CXC kan kunder og partnere udføre overdragelsestest med programmer og Panasonic TOUGHBOOK 5GSA-enheder med kontrolleret hastighed og opleve fordelene ved 5G's øgede netværkskapacitet. Kunderne kan også opleve den forbedrede sikkerhed og kontrol, som private 5G-netværk tilbyder, med avancerede krypteringsprotokoller og modificerede Uplink- og Downlink-datagennemløb, der er optimeret til applikationer.

Da Panasonic ejer hele adgangsnetværket, har det fjernet kompleksiteten for eksisterende og nye kunder og forretningspartnere til at migrere til private 5G-netværk ved hjælp af avanceret teknologi. Det forenkler forholdet mellem hardware, software og konnektivitet, idet eksisterende kunder inden for transport og logistik, produktion og byggeri kan udforske fordelene ved at forbinde en række forskellige enheder via ét privat netværk.

Tredjepartsproducenter og softwareudviklere kan også teste 5G-applikationer og -enheder i et realistisk miljø og, hvis det ønskes, få hjælp til at optimere deres applikationer med enheder, der bruger Windows-, iOS- eller Android-operativsystemer.

Thorsten Lutz, EU Solution Architect hos Panasonic TOUGHBOOK, forklarer: "Mange organisationer søger at udnytte potentialet i 5G for forbedret effektivitet og tilslutningsmuligheder, men har bekymringer eller er usikre på, hvordan de skal gå frem. Med vores forbindelseserfaring og med flere Panasonic-mobilenheder, der allerede er optimeret til 5G, er det et naturligt næste skridt for os at tilbyde sikre, superhurtige private 5G-netværk til kunder og kundeemner i hele Europa, hvor traditionelle netværk eller offentlig 5G ikke er egnede til formålet."

Interesserede organisationer kan nu booke en workshop på stedet og planlægge deres næste niveau af tilslutningsmuligheder med Panasonics eksperter,. Besøg: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/campus-munich-walk-through-future 

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.033