23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præcisionsudstyr skaber høj kvalitet i den danske højtalerindustri

I Danmark har vi en stolt tradition for at designe og producere højkvalitets højtalere, der er kendt verden over for deres fremragende lydkvalitet og æstetiske design. Den danske højtalerindustri har igennem årtier været i front, når det kommer til innovativ teknologi og banebrydende design, og dette fortsætter med at være tilfældet i dag.

En af de virksomheder, der spiller en stor rolle i den danske højtalerindustri, er ViscoTec, der specialiserer sig i at levere præcisionsudstyr til dosering og påføring af flydende materialer. I højtalerindustrien er ViscoTec anerkendt for sine preeflow dispensere, der er designet til at opnå præcis dosering og påføring af små mængder af lim, lak, maling og andre flydende materialer i høj kvalitet.

preeflow dispenserne fra ViscoTec er blevet en uundværlig del af mange højtalerproducenters produktionslinjer, da det sikrer en ensartet og pålidelig påføring af lim og andre materialer, der er afgørende for lydkvaliteten og holdbarheden af højttalerne. Producenterne kan med udstyrets præcision sikre, at der ikke er overskydende lim eller andre materialer, der kan påvirke lydkvaliteten og æstetikken af højttalerne negativt.

Præcision i forbindelse med højtalerproduktion er ekstremt vigtig, da selv små variationer og fejl i produktionen kan have store konsekvenser for lydkvaliteten og funktionen af højtaleren, da en højtaler består af mange komponenter, der alle skal arbejde sammen for at producere den ønskede lyd. Hvis ét element ikke er korrekt placeret, justeret eller produceret i henhold til de nødvendige specifikationer, kan det resultere i forvrængninger, ubalance eller endda totalt funktionsfejl.

preeflow dispensernes høje præcisionsniveau gør, at udstyret i dag er et attraktivt valg for mange højtalerproducenter, der ønsker at opretholde deres konkurrenceevne på markedet.

I dag er den danske højtalerindustri stadig i vækst, og med hjælp fra innovative virksomheder som ViscoTec fortsætter den med at være en af de førende i verden inden for design og produktion af højttalere. Med fokus på kvalitet, præcision og innovation fortsætter dansk højtalerindustri med at imponere verden med unik lydkvalitet og æstetisk design.

Skal ViscoTec hjælpe dig i mål med din applikation? Kontakt ViscoTec Nordicinfo@viscotec-nordic.com eller ring  på +45 4582 8090.

ViscoTec - Perfekt doseret!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH er en førende systemproducent inden for væsketeknologi: Fra ekstraktion og produktforberedelse til dosering af medium til højviskositetsmedier. Produktporteføljen dækker doserings- og påfyldningsapplikationer inden for bilindustrien, e-mobilitet, elektronikfremstilling, fødevareforarbejdning, rumfart, medicinsk teknologi, farmaceutisk og mange andre industrier.
Hovedkvarteret for den teknologiske markedsleder er i Bayern. Ud over et internationalt distributørnetværk har ViscoTec datterselskaber i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrig, Hong Kong og Danmark og beskæftiger omkring 340 medarbejdere verden over. I 2023 registrerede ViscoTec en global omsætning på 70 millioner euro.

OBS: Scanmaster ApS blev ved årsskiftet opkøbt af den tyske koncern ViscoTec, og skiftede i den forbindelse navn til ViscoTec Nordic. 

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063