23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAEONs FWS-7850 er næste generation af rackmonteret netværksenhed

AAEON introducerer en ny standard inden for modularitet, udvidelsesmuligheder og højhastighedsydelse med FWS-7850.

AAEON, en førende leverandør af skalerbare og fleksible netværksløsninger, har annonceret deres nyeste 1U Rackmount Network Appliance, FWS-7850. Systemet understøtter både 12. og 13. generation Intel® Core™ socket-type CPU'er sammen med op til 128GB DDR5 via fire U-DIMM slots og opererer på Intel® W680 chipsettet. 

Designet til at imødekomme kravene fra moderne netværksapplikationer såsom næste generations Unified Threat Management, har AAEON lagt stor vægt på skalerbarheden af FWS-7850. Dette demonstreres ved dets tre NIM-slots, som kan understøtte op til otte LAN hver, hvilket giver brugerne potentiale til at udvide netværkskapaciteten af systemet til 24 LAN interfaces. 

Valget af processorunderstøttelse viser, at AAEON sigter mod markeder, der kræver en maskine, der kan håndtere robust netværkstrafik. Integration af to kernemikroarkitekturer i en enkelt die gør det muligt for FWS-7850 at optimere opgaveeffektiviteten. Som sådan kan FWS-7850 tildele P-kerner til opgaver, der kræver intensive arbejdsbelastninger, såsom dyb pakkeinspektion og indholdsscanning, mens E-kerner håndterer lavintensive opgaver som systemovervågning. 

Udstyret med dobbelte 10GbE SFP+ porte sammen med de førnævnte NIM-slots, giver FWS-7850 sine kunder mulighed for at udnytte flere sikkerhedsfunktioner, såsom indtrængningsdetektion, datatabforebyggelse og firewall, og konsolidere dem i en enkelt enhed til næste generations Unified Threat Management løsninger. 

Målende 430mm x 400mm x 44mm er FWS-7850 betydeligt mindre end sine forgængere, samtidig med at den opretholder en bred interfacekonfiguration. Den tilbyder alsidige lageroptioner med både 2,5” og 3,5” SATA-drevbåse og understøtter yderligere I/O- eller riser-udvidelseskort. Systemet inkluderer en standard 300W redundant PSU, med en valgfri 1U Flex ATX 220W strømforsyningsenhed, der sikrer pålidelighed og energieffektivitet.

Kontakt vores specialister i dag - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.063