23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værdiskabende partner på flere niveauer

Når virksomheder søger pålidelige partnere til elektronikløsninger, der skaber værdi på flere niveauer, er Cabcongroup det oplagte valg. Med mere end 20 års erfaring, heraf de seneste 10 år med et datterselskab i Norge, har virksomheden positioneret sig som en førende aktør i elektronikindustrien. Deres fokus på værdiskabelse for kunderne har været en central drivkraft bag virksomhedens succes.

Erfarne eksperter inden for elektronik

Cabcongroup er stolte af deres erfarne medarbejdere med en solid baggrund inden for elektronikbranchen. Teamets tekniske dygtighed kombineres med kommerciel indsigt for at sikre de bedste løsninger til enhver applikation. Resultaterne har ikke gået ubemærket hen på det norske marked, hvor salgsgruppens indsats har resulteret i tildelingen af DN Gaselleprisen fire år i træk (2020-2023). Denne pris understreger virksomhedens vedvarende vækst og bidrag til elektronikindustrien.

Udvidet produktportefølje

Cabcon, der oprindeligt står for ”Cables and Connectors”, har gennem årene udvidet deres produktportefølje ad flere omgange for at imødekomme markedets skiftende krav. I dag tilbyder de et bredt udvalg af elektronikkomponenter, herunder konnektorer, kundespecifikke kabler, passive komponenter og relæer. De seneste år har de også tilføjet strømforsyninger, displays og en række aktive komponenter. Denne fleksibilitet betyder, at virksomheden altid er parat til at imødekomme nye kundeforespørgsler og skabe nye leverandørsamarbejder.

Trekantssamarbejde for optimale løsninger

Cabcongroup prioriterer opbygningen af langsigtede relationer med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Ved at involvere leverandører tidligt i projekterne sikrer de optimale løsninger, der både opfylder kundens behov og fungerer effektivt i produktionsmiljøet. Deres tætte samarbejde med internationale brands har resulteret i konkurrencedygtige priser, cost down-løsninger og kvalitetssikring.

Kvalitetsløsninger er en kerneværdi for Cabcongroup. Alle samarbejdspartnere gennemgår en grundig revision med hjælp fra virksomhedens kvalitetsafdeling i Hong Kong, som blandt andet udfører opstartsauditering og kvalitetssikring på nye produkter. Med en Product Development Manager yder afdelingen også kundesupport og skræddersyede løsninger til specifikke produktionsmiljøer. Foruden teamet i Hong Kong har virksomheden en medarbejder ansat i Kina, der rådgiver leverandører og sikrer løbende kvalitet på nært hold.

Fleksible logistikløsninger

Cabcongroup tilbyder fleksible logistikløsninger, der tilpasses kundernes behov og produktionskrav. Med hovedkontor og lager i Danmark samt salgskontorer i Sverige og Norge, er Cabcongroup en pålidelig partner inden for elektronikmarkedet i Norden. De servicerer primært slutkunder i Skandinavien, men har kunder i over 30 lande verden over. 

Fleksibilitet i logistik er en nøglefaktor i virksomheden, og sammen med kunden skræddersyes logistikløsningerne for at tilpasse sig kundens behov og produktion. Med lagerfaciliteter i Hong Kong kan Cabcongroup forenkle leveringskæden for kunder med produktion i Asien, hvilket sikrer konkurrencedygtige priser uden for Skandinaviens grænser og understøtter samtidig miljøhensyn, som virksomheden lægger stor vægt på.

Cabcongroup som værdiskabende distributør

Cabcongroup kendetegnes ved et bredt produktsortiment, fleksibilitet, erfarne medarbejdere og effektive logistikløsninger. Virksomheden er overbevist om deres evne til at skabe værdi for kunderne og opfordrer til at kontakte dem for at lære mere om, hvordan de kan hjælpe med at opfylde specifikke behov og optimere supply chain for dig.

Sammen skabes fremtidens teknologi.

Connect med os på LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/10365239/admin/feed/posts/ 

Cabcongroup
Park Allé 350C
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27466125
P nummer: 1010243447

Kontaktperson

Send til en kollega

0.125