23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Selvkørende robotter og testsystemer kræver schweizisk præcision – og lidt elastik

CombiTac-programmet af modulære industrikonnektorer fra Stäubli gør kundespecifik blanding af signaler, effekt, pneumatik og hydraulik til en mulighed. Den præcise schweiziske teknik har dog en høj tolerance, som letter automatisk sammenkobling

Batteridrift er efterhånden mere reglen end undtagelsen inden for de selvkørende robotter af AGV- (automated guided vehicles) og AMR (autonomous mobile robots), der bruges i produktionsmiljøer og til logistikløsninger overalt i verden. Det er kørende enheder, som har nogle timers funktionstid på deres batterier, hvorefter en AGV/AMR igen skal lades op. Det kræver, at den selvkørende robot finder hen til sin docking-station og af sig selv forbinder sig til den strømforsyning, der skal give batteriet en dosis til de næste opgaver.

Det er en model, der i høj grad ligner konnektering af maskiner til forsynings- og kommunikationsplatforme i industrien, ligesom den samme forbindelsesteknik af ofte flere forskellige medier i stigende grad også bliver anvendt til automatiske testforløb – og det er et marked, som schweiziske Stäubli fra HIN’s program i mange år har leveret sine ganske enestående CombiTac-konnektorer til.

Der findes på markedet flere multi-domæne – eller hybride – konnektorer, men Stäubli kombinerer den schweiziske præcision med muligheden for kundespecifikke konnektorløsninger helt ned til et styk med brug af Stäublis egen ”Configurator”, der er et web-baseret design- og konfigurationsprogram understøttet af en lynhurtig tilbudsgivning og prototyping eller leverance af mindre serier inden for få uger.

Læs hele artiklen her

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744

Kontaktperson

JF
Jan Frier
jfs@hin.dk

Send til en kollega

0.047