23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plug and Play, IP66 frekvensomformer på lager i Danmark

Har du akut brug for en frekvens omformer der kan bruges lige med det samme? så vælg et Invertek frekvens drev, der er klar til brug allerede når det pakkes ud af kassen. Kort og godt; hæng den op på et søm og tilslut kablerne, så kører den.

Udløber
10. april 2026

Alle Invertek drev leveres som Plug and Play med en standard opsætning hvor det kan køre i området fra 20 Hz til 50 Hz direkte betjent fra knapperne på frontpanelet  uden der er behov for nogen justeringer i opsætningen. For mere info klik her.

I princippet behøver du ikke åbne manualen på et IP66 drev for at bruge det, men blot hænge det op på en væg, sætte strømkablerne til og ellers betjene det ved hjælp af de frontmonterede knapper. Lettere bliver det ikke.

Hvis man ønsker at justere drevets arbejdsområde, herunder accelerations- og bremseramper, samt naturligvis indtastning af de aktuelle parametre fra motor skiltet, så kan alt dette hurtigt og let indtastes i de første 14 parameter grupper, uden brug af koder.

Invertek lagerføres i Danmark, så normalt leverer vi drevet allerede den samme dag som du bestiller det.

Kvalitetsmæssigt ligger Invertek i top med et klasseledende og meget lavt antal reklamationer, da drevene samtidig er dimensioneret til 60Hz drift, så er alle de indvendige komponenter af god kvalitet og veldimensioneret i en grad, så drevene tåler kontinuerlig overlast på op til 10% uden at tage skade, dette giver dig høj oppetid og drifts sikkerhed.

For overblikkets skyld har vi vedhæftet en brochure og en manual for Invertek Optidrive E3 og P2 Outdoor modellerne, et klassisk industridrev der kan benytte i 95% af alle kendte industrielle applikationer, drevet fås også i IP20 til indbygning i kontrol paneler

Hvis du har spørgsmål af teknisk karakter, ønsker hjælp til implementering i en maskine, et industri netværk, eller et projekt, så er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på tlf. 60208040 eller mail: bz@robotech.dk

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.063