23948sdkhjf

EMRI skal levere kontrolstyresystemer til Triple E-containerskibe fra Maersk Line

| Medlemsnyhed | Indrykket af EMRI A/S

Maersk har valgt den danske virksomhed EMRI som leverandør af det omfattende kontrolstyresystem til deres anden generation af Triple E-containerskibe

Herlev, 16. november, 2016 – EMRI skal levere kontrolstyresystemet til den anden generation af Tripe E-serien fra Maersk Line med en kapacitet på omkring 19.000 TEU. Claus Nørtoft Thomsen, CEO hos EMRI, siger:

“Dette er en stor ordre, men vi har eksisteret i mere end 40 år, og med fokus på kvalitet og pålidelighed får Maersk Line et styresystem, der er I fuld overensstemmelse med deres krav om høj kvalitet og høj ydelse”

Længere en halvvejs
      EMRI blev valgt af Maersk Line på grund af kvaliteten af deres produkter og på grund af længerevarende relation med den danske virksomhed. EMRI har leveret flere systemer til Maersk Line førhen, og efter at have leveret 20 styresystemer til de første Tripe E-skibe fra Maersk, har EMRI fået kontrakten på yderligere 11 styresystemer til den anden generation af serien, som alle skal bygges på Daewoo-værftet i Korea. EMRI har også fået en ordre på kontrolstyresystemer til syv mindre feederskibe med en kapacitet på 3.600 TEU.

Fremtidige leverancer
      EMRI er ligeledes blevet valgt til Maersk Line’s ni containerskibe med en TEU-kapacitet på 14.000 (Hyundai Heavy Industries, Korea). Et vidnesbyrd om kvaliteten af EMRI’s kontrolstyresystem.

 EMRI – Electronic & Marine Research Industries:
      EMRI er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1972. De var de første til bruge analog styring- og rorkontrol, hvilket forbedrede skibes styreegenskaberne betragteligt. I mere end 40 år har EMRI leveret autopiloter, joystick/DP-systemer, komplette kontrolstyresystemer samt meget andet til alle typer af skibe i den maritime branche.

Hvis I ønsker mere information, kan I besøge www.EMRI.dk eller kontakte Victor Jensen på vjj@emri.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
EMRI A/S

Marielundvej 37A
2730 Herlev
Danmark
EMRI A/S

Send til en kollega

0.063