23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Winmate udgiver næste generation af Edge AI Panel PC'er

Winmate, en global leverandør af robuste computer- og Edge AI-løsninger, har netop annonceret udgivelsen af deres nyeste Edge AI Panel PC-serie.

Edge AI transformerer hurtigt industrier over hele verden, og Winmate’s Edge AI Panel PC’er er designet specifikt til at imødekomme kravene fra denne trend. 


Winmate’s Edge AI Panel PC-serie kommer i en række størrelser, fra 19” til 32”, hvilket tilbyder alsidighed og fleksibilitet til at passe til forskellige applikationer og miljøer. Med høj bearbejdningskapacitet er Winmate’s Edge AI Panel PC-serie udstyret med den nyeste NVIDIA RTX GPU eller Hailo-8™ AI accelerator modul, hvilket sikrer uovertruffen ydeevne og pålidelighed. 


Winmate’s Edge AI Panel PC-serie nøglefunktioner inkluderer: 

- Avanceret processorkraft med Intel 

- PCAP Touch-teknologi 

- NVIDIA GPU eller Hailo AI Accelerator integration 

- Topmoderne DDR5 hukommelseskort og GigaLAN port integration 


Uanset om det er i smart produktion, logistik eller industriel automation, giver Winmate’s Edge AI Panel PC-serie dig mulighed for at udnytte kraften af AI, hvilket muliggør smartere beslutningstagning og øger operationel effektivitet som aldrig før. 

Kontakt vores specialister i dag - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047