23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eaton og CTS Nordics giver økonomisk saltvandsindsprøjtning til NordicEPOD

NordicEPOD, der specialiserer sig i standardiserede løsninger til håndtering af kritiske strømkrav i datacenterindustrien, sikrer investering fra Eaton og CTS Nordics til at øge produktionskapaciteten.

København, den 17. juni 2024 – Datacenterbranchen er i rivende udvikling, og det presser produktionen af kritiske komponenter. Derfor er energiteknologivirksomheden Eaton og datacenterdesignfirmaet CTS Nordics gået sammen om at investere i EPOD-producenten NordicEPOD. Det betyder, at virksomheden nu kan øge produktionskapaciteten af standardiserede moduler til sikker strømforsyning til den europæiske datacenterindustri. 

NordicEPOD hjælper virksomheder med bl.a. at reducere omkostninger og produktionstider i forbindelse med opførelsen af ​​nye datacentre. Dette er afgørende i en hurtigt voksende branche som datacenterindustrien. 


Modulerne, de såkaldte EPOD'er, er placeret mellem elnettet og datacentrets kritiske IT-infrastruktur, som de beskytter. Ved at levere et standardiseret, innovativt og bæredygtigt koncept tilbyder NordicEPOD hurtigere, bedre og mere omkostningseffektive løsninger til strømforsyning uden at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten.

Investeringen giver NordicEPOD mulighed for at imødekomme den bugnende ordrebog ved at øge kapaciteten til 500 MW EPOD'er om året. Det sker ved at give produktionen på den eksisterende fabrik i Oslo et øjeblikkeligt og tiltrængt løft samtidig med, at NordicEPOD får en større fabrik i Oslo til august. Derudover er der planer om endnu en fabrik i Europa. 

Hos Eaton glæder man sig over investeringen og det gode partnerskab mellem CTS Nordics og NordicEPOD.

"NordicEPOD er en del af vores xModular partnerprogram, og den nye aftale bekræfter vores stærke partnerskab. Både CTS Nordics og NordicEPOD er grundlagt med en dyb forankring i datacenterindustrien, hvilket har præget deres tilgang og resulteret i skræddersyede løsninger, der imødekommer datacenteroperatørernes og industriens behov,” siger Ciarán Forde, vicepræsident, strategic accounts & alliances hos Eaton EMEA.

Også hos NordicEPOD er der begejstring for investeringen og det forstærkede samarbejde med Eaton. 

”Det er med stor glæde, at vi samarbejder med Eaton. Deres globale tilstedeværelse og dedikation til NordicEPOD vil styrke vores evne til at opskalere, sikre en pålidelig forsyning og imødekomme vores kunders projektkrav. Eatons brede portefølje af teknologier til strømstyring harmonerer perfekt med vores EPOD-design," siger Morten Molven, direktør hos NordicEPOD.

Hvert NordicEPOD har et standarddesign med alle nødvendige komponenter til at understøtte op til 2 MW strømforsyning, fx backup, køling, kontrolsystemer (herunder UPS) koblingsudstyr og strømfordeling. Hver EPOD leveres desuden med et digitalt pas og idriftsættelse på niveau 1 til 3, hvilket sikrer kunderne nem og effektiv integration og drift.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.048