23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mobil termoprinter til alsidige mærkningsløsninger

Den mobile termoprinter Thermomark Prime 2.0 er egnet til central brug i en mærkningscelle og til opmærkning direkte i applikationsmiljøet.

Den mobile termoprinter Thermomark Prime 2.0 fra Phoenix Contact kan anvendes til mange forskellige applikationer. Den kompakte enhed er egnet til central brug i en mærkningscelle og til opmærkning direkte i applikationsmiljøet. Det giver mulighed for en effektiv og fleksibel organisering af workflows, som er en stor fordel, især i store systemer. 

Termoprinteren kan printe på mere end 600 mærkningsmaterialer til identifikation i forskellige industrielle applikationer. Med den gennemprøvede termoprinterteknologi er identifikationen af rækkeklemmer, ledninger og kabler samt komponenter og systemer præcis og holdbar. Stand-alone printeren printer i høj kvalitet på materialer i kort- eller arkformat på mindre end 8 sekunder. Thermomark Prime 2.0 laver mærkningsløsninger til mobil identifikation direkte i applikationsmiljøet med den integrerede Marking system app software. Data indtastes nemt og intuitivt med printerens konfigurerbare 7” touch farvedisplay. Det udskiftelige og kraftige batteri og det enkle skift af materiale og farvebånd sikrer, at printeren er klar til brug, hvor der er behov for det. Automatisk detektering af farvebånd, magasiner og materiale forebygger printerfejl. Til central brug, som f.eks. i en mærkningscelle, kan Thermomark Prime 2.0 nemt styres og administreres med Phoenix Contacts marking software. Softwaren har omfattende designmuligheder, et tydeligt brugerinterface og kraftige interfaces til effektiv import af data fra E-CAD-systemer. 

Se hele programmet af printere

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

KR
Kenneth Rønn
Product Manager
kroenn@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.047