23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget kundebesøg i Kina

Efter nogle turbulente år med begrænsninger på grund af COVID-19-pandemien har vi nu igen godt gang i kundebesøg i vores kinesiske afdeling.

Noget af det, der gør Cre8tek unik, er vores kinesisk-danske ejerskab. Vi outsourcer ikke vores produktion til Kina; vi opererer direkte fra vores kinesiske afdeling, der huser over 150 medarbejdere på 11.000 m².

Det betyder også, at mange af vores EMS-kunder kommunikerer direkte med vores kinesiske team – uden besværlige mellemled. Derfor giver det god mening, at selvsamme kunder besøger os i Shenzhen for at møde teamet, diskutere udvikling og se produktionen.

CEO i Simplewire, Sasha Beck, har blandt andet besøgt afdelingen i Kina og udtalt følgende om den direkte kommunikation.

“I kraft af at Pei (Cre8teks CEO i Kina) har boet i Danmark og er meget åben, har samarbejdet været meget nemmere. Og at kunne snakke direkte med Pei har gjort, at beslutningsprocesserne bare har været rigtig effektive, fordi Pei har den erfaring, han har, men også fordi han sidder direkte på fabrikken og er en del af hele udviklingsprocessen.”

– Sasha Beck, CEO, Simplewire
Vi er meget glade for, at vi ikke længere skal bekymre os om pandemiens begrænsninger, og vi glæder os over, at det af den grund er blevet nemmere for vores kunder at besøge os.

Cre8tek Denmark ApS
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33495625
P nummer: 1016620803

Kontaktperson

Poul Dørup Olesen
CEO (Founder), M.Sc. ME
+45 72286910 po@cre8tek.com

Send til en kollega

0.031