23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En tilpasset batteripakke vs. en standard batteripakke

Batteriløsninger bliver hurtigt afgørende for driften af applikationer, på tværs af forskellige brancher. Med kompleksiteten og mangfoldigheden af batterier, der er tilgængelige på markedet i dag, anbefales det at søge vejledning fra en erfaren batterispecialist, når du skal planlægge og vælge den optimale batteriløsning.

EN TILPASSET BATTERIPAKKE VS. EN STANDARDBATTERIPAKKE

Nogle gange kan en standardbatteripakke bruges, men ofte har applikationen krav (fysiske dimensioner, driftstemperatur, sikkerhedsstandarder, levetids cyklus osv.), der ikke kan opfyldes med et eksisterende batteri, og derfor kræves et tilpasset batteri for at undgå uønskede kompromiser.

En korrekt designet unik batteriløsning tager højde for batteriets samlede levetid og de samlede ejeromkostninger (TCO). Designprocessen er gennemsigtig og fleksibel, og vigtigst af alt sikrer den sikkerheden ved brug i hele batteriets levetid.

Det kan være en kompleks designproces, så har vi har lavet en artikel om hvad du bør vide, når du bestiller et tilpasset batteri og beskriver de involverede trin, vigtige overvejelser og fordelene ved at samarbejde med en professionel batterileverandør. Vi dykker ned i, hvad applikationsproducenter (OEM) eller udviklingshuse (EMS) skal forstå, nå de bestiller en skræddersyet batteripakke og vælger en batteripartner.

Læs hele vores trin-for-trin guide til bestilling af dit kundespecifikke batteri HER

 

Celltech Gruppen er den førende leverandør af batterier i Norden.

Siden 1984 har Celltech leveret standard batterier samt udviklet og produceret OEM batteriløsninger. Med seks nordiske salgskontorer placeret i Danmark, Sverige, Finland og Norge, samt England, Tyskland og to internationale salgskontorer, har Celltech Gruppen lokal tilstedeværelse og global rækkevidde som sikrer et partner set-up til hver enkelt kundes behov.

Celltech Gruppen samarbejder med anerkendte producenter og er derfor ikke låst til ét specifikt brand. Denne uafhængighed og fleksibilitet, sikrer at vi leverer den bedste batteriløsning til ethvert kundebehov, både teknisk og kommercielt. Fra lagre i alle nordiske lande, tilbydes dag-til-dag-levering og med logistisk HUB i Hong Kong kan vi levere Worldwide.

Med R&D afdelinger i, Finland, Tyskland, England og Kina bistår vi i design fasen (mekanisk og elektrisk) og hurtig levering af prototyper. In-house test (Klima, funktion, EMC, Transport etc.) sikrer batteriløsningen får de korrekte godkendelser i henhold til behov, krav og marked.

Vores batteriløsninger produceres på vores egne fabrikker i Kina, Finland, England, Bulgarien eller Tyskland, hvilket giver os fuld kontrol over produktionen og mulighed for hurtig skalering hvis ønsket.

Vi er guiden igennem den komplekse verden af batterier, godkendelser og logistik.

Skal du optimere en eksisterende løsning eller udvikle en ny batteriløsning, så er du altid velkommen hos Celltech Gruppen.

Celltech A/S
- Vi kan batterier

www.celltech-group.com

www.celltech.dk

Har du spørgsmål om batterier, teknologi Trend eller produktion af batteriløsninger, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan batterier.

 

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.049