23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

Vi har netop lanceret verdens første nødstrømsløsning skræddersyet til gamere. APCTM Back-UPSTM er nu tilgængelig i Danmark og skal beskytte gamere mod spillerstraffe, strømafbrydelser og fx tabt indtjening.

En solid løsning er klar til danske gamere, som ikke vil risikere buffers, glitches og afbrydelser midt i et vigtigt spil på grund af udsving i elnettet. For udfordringen med ustabil strøm er den samme, uanset om du er professionel gamer eller e-sportentusiast. Vores APC Back-UPS™ Pro Gaming er den første nødstrømsløsning, der er designet og målrettet gamere, streamere og influencere. Den nye, avancerede UPS-løsning er skabt til at beskytte gamingudstyr som pc’er og konsoller mod strømafbrydelser, når elnettet er ustabilt. 

Fremtidens gaming

Ved at tilføje APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS til hjemme- og studieopsætninger kan både professionelle gamere, e-sportentusiaster og influencere på sociale medier være sikre på, at de er:

·         Beskyttet: En gaming-batteribackup der beskytter værdifulde gamingsystemer mod mere end syv forskellige typer af strømafbrydelser.

·         Forbundet: Efter lukning af et spil fortsætter systemet med at levere strømbeskyttelse til en router og/eller et modem.

·         I spillet: Hvis strømmen afbrydes eller tabes under spillet, giver APC Back-UPS™ Pro Gaming spillerne mulighed for at afslutte spillet og undgå at miste resultater, der ellers var gået tabt.

Læs mere i vores pressemeddelelse lige her...

Vil du modtage nyheder fra Schnerider Electric direkte i din indbakke – så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.031