23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få styr på effektkvalitet og dokumentation på nutidens drilske switchede elnet

HIN-agenturet Fluke leverer med sin modelserie 1770 en spændingskvalitetsmåler, der giver både klare billeder og dokumentation af kurveformer på 3-fasede netforsyninger med en tydelig vægtning af de harmoniske. Det er vigtigt med dagens mange switchede apparater.

Der var engang, da spændingen på elnettet var smuk og sinusformet, og det eneste, der kunne forstyrre, var induktive eller kapacitive forskydninger af cos(phi). Men så hittede vi på de switchede og energioptimerede strømforsyninger i alle slags apparater, og siden har sinusformen været næsten ikke-eksisterende på elnettet, og de harmoniske kan mange steder være forstyrrende for driften – og i øvrigt pokkers svære at definere i forhold til den ønskede spændingskvalitet.

Måling med Fluke 1770 sker automatisk med registrering af op til 500 parametre, der påvirker effektkvaliteten. Ud over at vise effektkvaliteten (power quality) og fordelingen af de harmoniske, logger og registrerer måleren også kurveformer og events, så dokumentation er let og enkel at udføre. En ”PQ-funktion” viser målingerne live på det store og tydelige display. Instrumentet guider selv brugeren igennem måleforløbet, og med logging af data er der ingen risiko for at miste værdifulde målinger, så man ellers skulle gå tilbage og udføre dem igen.

Et tydeligt display på Fluke 1770 viser effektkvaliteten i real-time med måling af op mod 500 parametre, harmoniske op til 30kHz og transienter op til 8kV. Samtidigt logger instrumentet måledata, som let kan overføres til en PC på kontoret til rapportering efter de nyeste eltekniske standarder.

Læs mere her

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744

Kontaktperson

CH
Claus Høltzermann
ch@hin.dk

Send til en kollega

0.063