23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvilket halvår hos Induflex

Tiden er fløjet afsted og nu er sommerferien lige om hjørnet hos Induflex. De sidste plastkomponenter er ved at blive produceret og sendt afsted til mange af vores kunder i industrien, inden vi i uge 29 og 30 holder lukket. Det giver også anledning til at reflektere over et første halvår fyldt med en masse spændende øjeblikke.

Nye kolleger

Vi har kunne byde velkommen til fire nye kolleger i form af to dygtige industriteknikere Casper og Janni, ny salgs- og projektkoordinator, Tina og vores nye rengøringsspecialist, Heidi. De har allerede fundet sig godt til rette og spillet ind med hver deres stærke faglighed og gode humør. 

 

Tre nye industriteknikere

Det er ikke kun gennem ansættelser, at vi er blevet tre ”nye” industriteknikere rigere. Vi har nemlig kunnet sige tillykke til tre af vores lærlinge, som nu er færdigudlært! Heldigvis er vi så heldige med, at deres rejse fortsætter hos os. 

 

Vellykket plastseminar

Selvom vi har holdt mange små plastseminarer for vores kunder, er vi stolte af, at vores første store plastseminar var en stor succes. Her dykkede vi ned i teknisk plast, diskuterede materialers egenskaber og fordelene ved plastbearbejdning, og vi gav værdifulde råd med på vejen til deltagernes fremtidige industrielle designs med plast. Feedbacken var mere end positiv, og derfor vi er glade for at kunne gentage succesen den 17. september. Husk at sætte kryds i kalenderen!

 

Grønne initiativer færdiggjort

Vi er næsten i mål med udskiftningen af 65 ovenlysvinduer, der nu er blevet opgraderet fra 10 mm termotag til 30 mm termotag. Disse nye vinduer reducerer varmetabet markant og forbedrer både indeklimaet og vores energieffektivitet. 

Desuden har vi installeret vores første EV-ladestander, der kan oplade to elbiler samtidigt, og opstillet nye skraldeøer i alle afdelinger for at fremme affaldssortering og genanvendelse. Små skridt, der samlet set gør en stor forskel for miljøet og vores daglige drift.

 

Fart på i produktionen 

Vores CNC-fræsere, -drejere, laserskærere og skæreplottere har været i fuld gang, og vores team har givet den gas for at levere tusindvis af kundespecifikke plastemner til vores kunder i industrien. Vi er taknemmelige for det tætte samarbejde med vores kunder og glæder os til alle de spændende projekter, der allerede er i kalenderen, i anden halvdel af året. 

 

Ses om to uger

Først skal hele holdet dog på en velfortjent ferie! Og derfor lukker vi hele produktionen i uge 29 og 30. Du kan dog stadig nå at få lagt de sidste ordrer ind til efter sommerferien. Vi sidder klar ved telefonerne og vores mails lige lidt endnu. Fang os på induflex@induflex.dk eller +45 9837 1988. 

 

Ellers vil vi endnu en gang sige god sommerferie – ses i uge 31!

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.047