23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Scanditron på Danmarks største elektronikmesse!

Når Elektronikmessen E-24 løber af stablen til september, kan du gå på opdagelse i det populære temaområde ”Produktion i Danmark” – og her kan du møde Scanditron. Elektronikmessen i Odense giver os en unik platform til at vise vores nyeste teknologier frem for et engageret publikum. Det er en enestående mulighed for at netværke med branchekolleger og kunder.

Udløber
7. september 2024

Scanditron er en af de førende leverandører af maskiner, laserskårne stencils, materialer, support og automatisering til produktion af elektroniske produkter og kabler. 

Vi vælger vores samarbejdspartnere og leverandører efter en omhyggelig evaluering, og det er ikke tilfældigt, at de alle er førende på verdensplan inden for deres respektive områder. De investerer betydelige ressourcer i produktudvikling for at sikre, at vi kan tilbyde markedets bedste produktionsløsninger. Samtidig er der også et stort fokus på det grønne aftryk – det skal der være. Alt det kan du opleve, når du besøger vores stand på messen. 

Det er ikke længe siden, at Scanditron kunne offentliggøre et nyt strategisk partnerskab med AXXON Mycronic – en førende global leverandør af innovative dispense og coating systems. Det betyder, at du blandt andet kan opleve et udvalg af spændende maskiner i aktion på messen og få indsigt i, hvordan disse systemer kan optimere din produktionslinje.

Oplev blandt andet MYC50 Conformal Coater – Der sikrer den ideelle kombination af hastighed og præcision med flere muligheder end nogensinde før til at håndtere fremtidige produktionsudfordringer.

På vores stand vil du opleve nyheder, produkter og løsninger, der gør din hverdag nemmere. Lige fra maskiner og materialer til vores helt unikke serviceordning. Vores mange teknikere rejser rundt og servicerer hele Skandinavien – det sikrer stor viden og masser af kompetencer. Det betyder også, at der altid er hjælp at hente – igen, det skal være hurtigt og nemt”.

Er du nysgerrig på, hvordan Scanditron kan optimere din produktion og tage din virksomhed til næste niveau? Så må du ikke gå glip af et besøg på Danmarks største elektronikmesse og lægge vejen forbi ”Produktion i Danmark”.

Vi ses til E-24 den 3.-5. september midt i landet på Odense Congress Center.

#elektronikmesse #elektronikmessen #E24 #elektronik #occ #odensecongresscenter #fagmesse #scanditron

 

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Kontaktperson

Søren Mouritsen
Sales Manager Denmark
+45 44141812 soren.mouritsen@scanditron.dk

Send til en kollega

0.032