23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bureau Veritas Danmark samler sine eksperter under samme tag

Skandinaviens førende virksomhed inden for certificering, inspektion og rådgivning står over for en spændende fremtid, idet afdelingerne med nuværende base i Kolding og Fredericia flytter sammen i nye lokaler.

Sammenflytningen betyder, at der dannes et stort kompetencecenter i nye lokaler i Fredericia – et kompetencecenter bestående af eksperter med viden om håndtering af farligt gods og kemi, certificering, industri og marine.

Der er igennem et stykke tid blevet arbejdet på at slå de to afdelinger sammen, og nu er det lykkes at finde en bygning, der kan rumme de knap 140 medarbejdere samt de mange kursister, der deltager på Bureau Veritas brede pallette af kurser og seminarer. Valget er faldet på nogle unikke og gennemførte kontorlokaler med godt 4.500 m2 i det centrale Fredericia nær gågade og havn.

Jacob Færgemand, Country Chief Executive hos Bureau Veritas Danmark, udtaler: ”Sammenflytningen er 100% i tråd med vores overordnede strategi om vækst – et af Bureau Veritas Danmarks mål er at øge antallet af medarbejdere, hvilket kræver ledige m2, og dette får vi med det nye domicil. Men det er også mit ønske at skabe en synergi mellem vores medarbejdere og i endnu større grad højne krydstænkningen mellem vores services. Noget som i sidste ende vil gavne vores kunder.”

Flytningen sker medio januar 2017, men allerede nu arbejdes der på højtryk på at klargøre bygningen, så den står klar til at tage imod medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Har du behov for at få fat i os, enten som kunde, leverandør eller samarbejdspartner, kan vi fortsat kontaktes på de sædvanlige telefonnumre.

Du kan læse mere om de to afdelinger her:
Bureau Veritas HSE
Bureau Veritas 

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Signe Dahl
Marketing Team Leader
+45 20761379 signe.dahl@dk.bureauveritas.com

Send til en kollega

0.031