23948sdkhjf

DMTonline ApS gennemførte certificering med et flot resultat

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMTonline ApS

DMTonline ApS i Sæby, som er en af Danmarks førende virksomhed indenfor kabler, konnektorer, antenner og kommunikationsudstyr, har netop gennemført ISO 9001:2008 certificering med et usædvanlig flot resultat.

Ikke en eneste anmærkning
Således kunne DMTonline fejre sin nye ISO 9001 certificering. »Vi er blevet ISO 9001 certificeret uden en eneste afvigelse eller anmærkning,« fortæller direktør og indehaver Solveig fra DMTonline ApS

For at overholde egne mål for certificeringen, besluttede DMTonline at hyre Broberg Consulting ApS til at rådgive sig igennem de mange faldgruber og komplicerede krav, som er en del af en effektiv ISO-certificering.

Grundig forberedelse
Forventninger til kvalitet, præcision og levering bliver hele tiden højere. ISO 9001-certificeringen medvirker til at kvalitetsstyring og arbejdsgange lever op til selv de mest fintmaskede krav inden for vindmølleindustrien, offshore, det maritime samt den generelle industri.

DMTonline ApS er specialister i salg, skaffevarer, konfektionering og levering af antenner, kabler, konnektorer, kommunikationsudstyr samt værksted- og monteringsydelser. I 2016 gennemgik virksomheden en massiv udvikling med nyt domicil, nye produktionsfaciliteter, forbedret produktions- og kvalitetsstyring og endelig en ISO 9001-certificering.

Klar til nye udfordringer
»Jeg er meget optimistisk for udviklingen af virksomheden i 2016. Trods de svære tider, har vi alligevel vækstet og vi har samtidigt forberedt og omstillet os, så vi er klar til nye opgaver, stigende produktion og store udfordringer i det nye år,« fortæller direktør Solveig Sørensen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMTonline ApS

Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Danmark
DMTonline ApS

Send til en kollega

0.078