23948sdkhjf

Køretøjsterminaler forenkler adoptering af telematik og ophøjer transport-effektivitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Data Respons Solutions A/S

Indførelse af køretøjersterminaler fra Data Respons partner NEXCOM i f.eks. brændstof telematik applikationer gør det lettere at opfylde regulatoriske krav og forretningsmæssige mål

VTC 1020, VTC 1020-PA og nROK 1020-A er drevet af Intel® Atom ™ x5-E3930 processor og udstyret med køretøjsdataopsamling, GPS og trådløs kommunikation samt databehandlingskapaciteter. Ved at bygge bro mellem de aktive køretøjer og deres respektive centraler/speditører kan denne serie terminaler anvendes indenfor flådestyring, bus og jernbanetransport ved opbygning af telematiksystemer såsom in-transit overvågning, forbrugsbaseret forsikring, forebyggende vedligeholdelse og mere.

VTC 1020 henvender sig til flåder af køretøjer og kan lette den daglige drift for både chauffører og centraler. I en lastbilapplikation kan VTC 1020 f.eks. samle GPS koordinater og motorhastighed til at automatisere sporing af bilisternes køre- og hviletids registreringer og forenkle brændstof omkostningsberegninger. VTC 1020 giver også flåde-ejere mulighed for at fjernovervåge container-låse, aflæse og kontrollere temperaturen i realtid og dermed styrke sikkerheden og saniteten for temperaturkontrollerede laster og værdifulde varer. Desuden kan VTC 1020 indsamle f.eks. målinger af kilometertal, dæktryk, og G-force acceleration for real-time analyse af kørsel og forenkle forsikringsarkivering og planlægning af vedligeholdelse.

VTC 1020-PA er designet til at hæve serviceniveauet og kundetilfredsheden indenfor offentlig transport. For at skabe en positiv passager-oplevelse kan køretøjsterminalen drive tre skærme der viser f.eks. destination og anden nyttig passagerinformation inden- og udenfor bussen. Enheden støtter audioannoncering så chaufføren lettere kan kommunikere med sine  passagerer både under kørsel og ombordstigning. Desuden giver VTC 1020-PA centralerne mulighed for at tale med chaufførerne i tilfælde af uheld, at spore bussens position for at reducere sammenklumpning samt overvåge busserne kørselsmønster for at forbedre kørselsretningslinjerne og dermed sikkerhed og komfort for passagererne.

Den EN50155 og EN45545-2-kompatible nROK 1020-A adresserer i særlig grad jernbanetransport. Som eksempler kan nROK 1020-A overvåge døre og derved sikre mod at passagerer kommer i klemme, forsøg på at åbne nødudgange og stigende temperaturer – situationer, hvor togpersonalet skal tage aktion. nROK 1020-A kan enten kommunikere de usædvanlige situationer til operatørkonsollen over togets interne netværk eller rapportere til et kontrolcenter via 3G / LTE-netværk. Samtidigt kan nROK 1020-A vise passagerinformation på to skærme.

Nærmere beskrivelse findes i det vedlagte PDF.

Data Respons tilbyder flere pc-systemer og løsninger til køretøjer og industrielle anvendelser. Find dem på vores hjemmeside, eller kontakt os for mere information via:

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Data Respons Solutions A/S

Smedeholm 10
2730 Herlev
Danmark
Data Respons Solutions A/S

Send til en kollega

0.078