23948sdkhjf

"Kloge hænder" - 250 unge mødte op til jobmesse hos Prodan

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prodan A/S

Op mod 250 unge lagde fredag vejen forbi Prodan i Randers til jobmesse. Her blev fordomme nedbrudt og interesserede unge kunne få en praktikplads hos en industrivirksomhed.

I fredags blev der afholdt jobmesse hos Prodan i Randers. Baggrunden for messen var manglen på kvalificeret arbejdskraft i industrien. Formålet med messen var derfor i første omgang at matche virksomheder og lærlinge, men det var også en mulighed for at vise de unge hvad, der foregår i industrien og åbne deres øjne for de mange fremtidsmuligheder en erhvervsrettet uddannelse giver.  

Der var ca. 250 unge, som lagde vejen forbi jobmessen "Kloge hænder". Nogle fik praktikpladser med derfra andre fik inspiration til en fremtidig uddannelse, og de fleste fik nedbrudt en masse fordomme omkring hvordan, der ser ud, og hvad der foregår på en industriarbejdsplads. 

Der var 25 deltagende industrivirksomheder, som tilsammen udbød ca. 50 lærepladser inden for industrien. En af virksomhederne var endda klar til at ansætte en lærling med det samme.

DI Randers-Norddjurs, Metal Østjylland, Tradium - erhvervsskolen i Randers, Randers Amtsavis, Erhverv Randers, Jobcenter Randers Erhverv og UU Randers stod bag messen ”Kloge hænder”.

Læs mere om jobmessen her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prodan A/S

Tåsingevej 1
8940 Randers SV
Danmark
Prodan A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062