23948sdkhjf

M-Comp A/S har fokus på industrielle monitorer – og samarbejde.

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

M-Comp A/S har slået sig fast som en stærk aktør, når det gælder industrielle monitorer til industrien og digital signage løsninger til transportsektorer.

M-Comp A/S har udviklet nye løsninger til brug i busser og skibe, samt udviklet spændende nye produkter til brug i fødevareindustrien.

M-Comp A/S har slået sig fast som en stærk aktør, når det gælder industrielle monitorer og digital signage løsninger, og har udviklet nye unikke løsninger til brug i transportsektoren med fokus på busser og ikke mindst til fødevareindustrien - herunder til slagterier. Disse anvendelsesområder kræver robuste løsninger, som skal leve op til en række specifikke kvalifikationskrav, og der er krav til en optimeret koststruktur.

M-Comp A/S dækker alle faser fra ide til færdigt produkt: projektstyring, indkøb, logistikhåndering, prækvalificering, certificering og den egentlige produktion. Vi har på det seneste oprustet inden for områder som mekanisk konstruktion og EMC/ESD, og i den forbindelse etableret tæt samarbejde med kompetente partnere.

Den overordnede ide er at kunne fremlægge forslag til løsninger i tæt samarbejde med vore leverandører og eksterne partnere, og alt efter den aktuelle kundes behov efterfølgende påtage os hele eller dele af ansvaret for projektforløbet.

M-Comp A/S overordnede fokus er på det modulære og replicer bare koncept, som giver en kort udviklingstid, en mere strømlinet produktkvalifikation, hurtigere produktion samt den laveste kostpris. Det modulære koncept er oplagt i forbindelse med low-volume og high-mix produktioner, som vi er rigtig gode til.

M-Comp A/S er stærke på samarbejde. Dem der kan samarbejde vinder. I fremtiden er det ikke kun viden og dimser der tæller. Det bliver evnen til at kunne samarbejde og forvalte sin viden på den rigtige måde rettidigt, der er afgørende. Der er et helt andet og mere åbent mindset i dag, og det er ikke længere den der alene ved mest der vinder, men dem som ved mest i fællesskab og i samarbejde kan omsætte det til bæredygtig forretning.

Vi kan mere i fællesskab end hver for sig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.197