23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TRECO A/S fejrer 25 års jubilæum

TRECO A/S fylder 25 år og virksomhedens omdømme som en stærk, stabil samarbejdspartner indenfor metal er nået verden rundt.

TRECO A/S har i 25 år produceret produkter af metal med høj forædlingsgrad efter kunders specifikke ønsker og behov. TRECOs succes skyldes i høj grad, at metalvirksomheden i samarbejde med deres leverandører har været god til at udvikle kundernes ideer til et færdigt produkt.

Et godt samarbejde igennem hele værdikæden har været en afgørende faktor for TRECOs succes. Det har resulteret i en stødt stigende omsætning og flere mund-til-mund anbefalinger af virksomhedens metal, hvilket har ført til stor interesse fra udlandet. I dag er TRECO derfor i samarbejde med både nationale og internationale kunder, hvis produkter bliver brugt i bl.a. lufthavne, biblioteker og pakkesorteringscentre.

SAMARBEJDE SKABER VÆKST
TRECO lægger vægt på et godt samarbejde med ikke blot deres kunder, men også deres leverandører. Derfor er TRECOs slogan ”Ahead together”, fordi metalvirksomheden ønsker at skabe vækst i samarbejde med deres samarbejdspartnere. Virksomheden er i konstant udvikling og med en ISO 9001-certificering er kunderne sikre på, at TRECOs metal er af høj kvalitet.

POST SOM SIDEPROJEKT
En interesse for post fik TRECO til at undersøge mulighederne på dette nichemarked. Her har metalvirksomheden haft flere større projekter med bl.a. det canadiske postvæsen. Trods de store projekter er virksomhedens fokus fortsat et frugtbart samarbejde med deres kernekunder, som de leverer skræddersyede produkter af metal til.

KOM TIL ÅBENT HUS
Metalvirksomheden TRECO fejrer deres jubilæum med et åbent hus-arrangement fredag 28/4 kl. 13-17 på Elmegaardsvej 3 i Aalestrup, hvor der er mulighed for at se, hvordan virksomheden laver metal. I forbindelse med Åbent Hus-arrangementet byder TRECO på tapasbord og forfriskninger.

TRECO A/S
Elmegaardsvej 3
9620 Aalestrup
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87210715
P nummer: 1000706988

Send til en kollega

0.046