23948sdkhjf

M-Comp A/S i eksklusivt samarbejde med Diamond Systems Corporation

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

M-Comp A/S opruster med såvel nye som velkendte leverandører. Leverandørerne er alle proaktive partnere, som er klar til at investere tid og viden i kundeprojekter sammen med M-Comp A/S.

Leverandørerne byder ind med engagement, viden og informationer, så vi i fællesskab kan skabe de optimale produkter og løsninger til vores kunder.  M-Comp A/S, vores leverandører og kunder har klare fælles mål om at tilbyde den optimale løsning til den rigtige pris.

M-Comp A/S har indgået en eksklusiv aftale med Diamond Systems Corporation ltd. fra USA, som har været en samarbejdspartner de sidste 6 år. Silicon Valley-baserede Diamond Systems Corporation har siden 1989 har udviklet og leveret compact, rugged, board- og system-level real world embedded computing solutions til mange forskellige markeder, herunder transport, energi, rumfart, forsvar, fremstilling, medicin og forskning.

Diamond Systems Corporation er en velkendt innovativ udvikler af embedded I/O-standarder og de har flere patenter, bla. for analog I/O kalibrering.

Diamond Systems omfattende produktserie omfatter kompakte, højt integrerede single-board computer (SBC'er); et omfattende sortiment af udvidelsesmoduler til analog og digital I/O, wired og wireless kommunikation, herunder Multiprotocol serielle porte og Ethernet-switche, GPS, solid-state disk og strømforsyning funktioner; og komplette, rugged system-level solutions.

Med Diamond Systems Corporation som eksklusiv partner åbner der sig rigtig mange nye, spændende muligheder og projekter – i særdeleshed indenfor vores kerneområder: transport og producerende industri. Vi glæder os til at præsentere disse spændende muligheder for markedet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.211