Solid - stabil - fleksibel og spændende nyhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

USB mikroskop med forstørrelse på 700-900x

Denne spændende nyhed fra Dino-Lite har et forstørrelsesomfang på 700-900x med indbygget koaksial belysning. Ved at bruge den fleksible LED-styring kan denne model skifte mellem eller blande lyse felter og koaksial belysning. Den koaksiale belysningsteknik afslører detaljer, som er meget svære at se under normal belysning, f.eks. ved undersøgelser af mikroplader, mikrochips eller anden mikroelektronik. 

Denne model har en 5 megapixel sensor og  indeholder funktioner som automatisk forstørrelseslæsning (AMR), fleksibel LED-styring, kalibrering, måling, optagelse og annotering af billeder og optagelse af video. 

Og ikke mindst har den udskiftelige hætter - så du får fuld fleksibilitet

Disse unikke funktioner gør Dino-Lite AM7515MT8A til et fremragende undersøgelsesværktøj til materialeanalyse, undersøgelser af elektronik eller lignende anvendelsesområder, som kræver høj forstørrelse, koaksial belysning, alsidighed og mobilitet. Dino-Lite AM7515MT8A leveres sammen med den brugervenlige DinoCapture 2.0-software til Windows.

Når der fokuseres på så høj forstørrelse, anbefales det at bruge en stander til høj præcision. Dino-Lite RK-10A er f.eks. en fremragende tilføjelse. Det er en solid og stabil standerløsning, der er fremstillet af slidstærkt, rustfrit stål og letvægts-aluminium og tilbyder en præcis justering med finfokusering.

Besøg os på vores hjemmeside og i vores webshop

www.dinolite.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
Uggerhalne
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.083