Prysmian fiberfabrik i Douvrin Frankrig var vært for Europacable møde om Europas fremtidssikrede TLC

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

40 repræsentanter fra EU kommisionen og BCO deltog

Europacable, en europæisk sammenslutning af ledende lednings- og kabelproducenter, var den 15.maj 2017 vært for et arrangement med titlen "Optisk fiberkabler: Europas fremtidssikrede telekommunikations-infrastruktur" der blev afholdt på Prysmian Groups optiske fiberanlæg i Douvrin, Frankrig. Fabrikken er Europas største af sin slags. Besøget blev organiseret af Europacable Digital Team under ledelse af dets formand, Philippe Vanhille.

Eurocable bad blandt andet velkommen til 40 repræsentanter fra det såkaldte "Broadband Competence Offices” (BCO'er) samt repræsentanter for Europa Kommissionen DG Connect. BCO’s oprettes midlertidigt på tværs af EU, til støtte for udrulning af bredbånd i hele Europa. Deres vigtigste mål er at støtte projektgennemførelsen ved at lette adgangen til EU-finansieringsordninger og sikre, at der er en dybtgående viden om de nyeste teknologier.

Det er i denne sammenhæng, at Europacable tilbød at give en introduktion om tekniske aspekter for telekommunikationsnetværk, og dermed et dybtgående indblik i centrale aspekter af optiske fiber og kabelteknologi og dets konsekvenser for lovgivningen. Der blev også gennemført en fabrikstur med førstehånds oplevelse af topmoderne optisk fiberproduktion.

Jan Dröge fra Schuman Associates, der er chef for European Commission’s Broadband Compentence Offices, deltog i arrangementet. Jan har været med til at oprette ”Support Facility”, en støttefacilitet til de nationale og regionale BCO’er.

"Støttefaciliteten vil hjælpe med at oprette nye BCO'er, fremme bedste praksis, vidensdeling og erfaring med bredbåndsinvesteringer. Vores fokus vil være på landdistrikterne, hvor connectivity udfordringerne er størst. Det overordnede mål er selvfølgelig at leve op til EU's digitale dagsorden for bredbåndsudrulning, med en universel dækning på 30 Mb/s og en 100 Mb/s forbindelse for 50% af forbrugerne", udtaler han.

"Vi er beærede over at EU's Broadband Competence Offices (BCO) har udvalgt en produktionsfacilitet fra en af Europacables medlemmer, hvorfra de kan lære mere om fiberteknologi og -fremstilling,” udtalte Philippe Vanhille, Senior VP Telecom Business hos Prysmian Group samt formand for Europacable Digital Team.

"Dette understreger betydningen af samarbejdet mellem de europæiske institutioner og Europacable. Europacable mener, at det er yderst vigtigt at udrulle bredbånd i Europa. Især med kabler af høj kvalitet, der kan leverer langsigtet driftsikkerhed, brugervenlig vedligeholdelse og opgradering samt høj omkostningseffektivitet i deres levetid."


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.112