Ny foldbar kasse minimerer omkostninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olitec Packaging Solutions K/S

Olitec Packaging udvider sortimentet af industri emballage til transport og opbevaring, i form af ny foldbar plastkasse specielt velegnet til brug i retursystemer.

Den nye kasse går under navnet Rebox CPB Twistlock og skiller sig på flere punkter lidt ud fra de gængse kasser, i og med at den er foldbar og findes i flere modul mål med både lukkede og perforerede sider og bund. Den perforerede udgave sikrer ventilation af kassens indhold, hvilket gør den særligt velegnet til emner der skal tørre.

Kassen fås med en volumen fra 10 til 46 liter, men måler ned til blot 2,8 cm i højden når den er sammenfoldet.

Smart låsesystem sikrer nem håndtering

Med Rebox CPB Twistlock kan man lette de daglige rutiner og derved sikre logistiske forbedringer. Et låsesystem på håndtagene gør op- og nedfoldningen af kassen let og ubesværet. Systemet giver en hurtig og lydløs håndtering, og styrker samtidig kassens slagfasthed. Den ekstra robusthed sikre at kasserne står solidt og de kan stablet klare en trykmodstand på op til 400 kg. statisk vægt.

Anbefales til retursystem

Den nye kasse kan være til særlig stor gavn for de mange virksomheder, som ønsker at genbruge deres emballage. Når kassen er foldet sammen fylder den minimalt og sparer således plads ved både tom opbevaring og returtransport. Kassen er fremstillet til industriel brug og dens låsesystem er blevet holdbarhedstestet, så man er sikret lang levetid. Dette gør den perfekt til brug i retursystem. Kassens minimale pladsforbrug under transport sikrer miljømæssige fordele i form af et mindsket brændstofforbrug.

Rebox CPB Twistlock er sat i handlen og fås i flere farver, med og uden låg.

Se bæreevne for hver enkelt kasse, og flere detaljer på vores hjemmeside.

For tilbud eller yderligere information, kontakt os gerne på telefon 70 271 275 eller skriv til sales@olitecpackaging.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olitec Packaging Solutions K/S

Agerhatten 5b
5220 Odense SØ
Danmark
Olitec Packaging Solutions K/S

Billeder & videoer

Twistlock Box 1 500x400Twistlock Box 4 500x400Twistlock-Box 3 500x400

Send til en kollega

0.104