23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RODAN Technologies indgår agenturaftale med GT Contact

RODAN Technologies har indgået en aftale med GT Contact om forhandling af deres vandtætte cirkulære konnektorer i hele Skandinavien.

GT Contact (GTC), en producent af vandtæt cirkulær stik, vandtæt power og USB-stik samt tilhørende produkter, kan tilbyde en komplet serie indenfor miniaturiseret, robuste og omkostningseffektive vandtætte stik.

GTC lever op til de strenge standarder for TÜV, ISO 9001 og ISO 14001, og tilbyder en række stik til industrimarkedet, herunder IP67, IP68, magnetiske, Ethernet RJ-45, USB, D-Sub, M12 / M8 og cirkulære stik.

GTC-familien af cirkulære stik er tilgængelig fra 2 til 26 kontakter. For at sikre en sikker og pålidelig forbindelse er mating af både skruetype og bajonet tilgængelig. Tid og omkostninger ved installation og reparation på stedet kan minimeres ved hjælp af GTCs ”field-installable” vandtætte cirkulære stik.

For at muliggøre fleksibilit i designet, er panelmonteret vandtætte stik tilgængelige i lodde-, PCB DIP- og pigtail-versioner Alle panelmonterede stik fra GTC er fremstillet med epoxy potting, som giver vandtætte egenskaber, selvom modparten ikke er fastgjort eller hvis beskyttelsesdækslet mangler.

GTC’s komplette serie af industrielle stik, RJ-45, USB og mini-USB-stik fås i Zn Alloy og plastik, samt bajonet og skruetype versioner. Du kan allerede nu se produktprogrammet på vores e-Catalogue her.

Ønsker du at vide mere om omkring cirkulære vandtætte løsninger, så sendt vores erfarne salgsafdeling en email elle ring til +45 45 821 294

RODAN Technologies A/S
Vassingerødvej 6
3540 Lynge
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70701928
P nummer: 1002327117

Kontaktperson

SS

Send til en kollega

0.047