23948sdkhjf

Mekoprint samler aktiviteterne i Støvring under én ledelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mekoprint A/S

De tre Mekoprint divisioner i Støvring – Graphics, Electronics og Chemigraphics - samles i fremtiden under én ledelse. Divisionschef Karsten Ries får fremover det samlede overordnede ledelsesansvar og vil dermed sikre, at synergien i mellem de tidligere selvstændige divisioner udnyttes optimalt.

Karsten Ries, Divisionschef i Mekoprint, fortæller: Med den nye organisering får vi mulighed for at udnytte kompetencer, ressourcer og produktionsprocesser optimalt på tværs af de tre produktområder. Vi har i den seneste tid arbejdet intensivt på at få produktiviteten på plads ovenpå en hård krise samt opkøbet af konkurrenten GPV Danprint. Mekoprint står derfor i dag i en stærk position rent markedsmæssigt og med den seneste reorganisering står den nye division endnu stærkere og mere parat til at møde de stadigt stigende krav fra kunderne.

Mekoprint er i dag markedsleder på flere områder og leverer kundespecificerede komponenter til mange forskellige typer af produkter og brancher. Mekoprint udskiller sig i forhold til konkurrenterne ved at være stærk både indenfor de tekniske kompetencer men også indenfor logistik og kvalitet. ”Med de tekniske kompetencer udvikles produkter i stigende grad i tæt samarbejde med kunden og resultaterne er slående”, udtaler Karsten Ries, ”det er imponerende løsninger der kan frembringes ved at tilføre de rette kompetencer”. Når løsningen er udviklet fremstiller Mekoprint produkterne enten i Danmark eller i Fjernøsten alt afhængig af lønsomhed og kompleksitet eller om kunden skal have varen leveret i Fjernøsten. Mekoprint har udviklet et unikt logistisk setup med leverancer over hele verden som styres centralt fra Støvring. Flere globale kunder udnytter allerede dette setup.

Flere information på: www.mekoprint.dkFakta:
- 325 ansatte
- 35.000 m2 top moderne produktions faciliteter
- 100 % underleverandør
- Produktionsfaciliteter i Polen, Taiwan og Kina

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Danmark
Mekoprint A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063