RS udvider sit sortiment med hundreder af modstande og andre passive komponenter i høj kvalitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

RS udbygger den global aftale med mere end 500 nye modstandsserier fra brandet Ohmite

April måned, 2017 - RS Components udbygger sin globale aftale med Ohmite Manufacturing med en hurtig udvidelse af porteføljen af højkvalitetsmodstande fra Ohmite-brandet.

 

Aftalen dækker også brandet ARCOL, som blev overtaget af Ohmite Manufacturing i 2015, men som RS har distribueret i mere end 30 år. Ohmite og ARCOL brandernes portefølje inkluderer resistive produkter, med fokus på anvendelser til højspænding, stærkstrøm og højenergi, og deres produkter passer dermed til en række forskellige industrielle markedssektorer inklusive tungindustri, medicin, militær og luftfart.

 

Den nye øgede portefølje inkluderer mere end 500 serier Ohmite produkter, og giver flere muligheder for alle udviklere. Enhedstyperne inkluderer ”PulsEaters” af keramisk komposit, strømføler af metal, trådviklede reguleringsmodstande og Slim Mox præcisionsenheder med tykfilm. I alt mere end 4.500 Ohmite og ARCOL produkter er nu på lager og kan bestilles on-line hos RS.

 

Udvidelsen understreger den brede støtte til modstandsteknologier som f.eks. aksiale ledningselementer, emaljeglaseret, silikonekeramisk aksial, trådviklet, strømføling og transientdæmpning, og tilbyder dermed kunderne hurtig adgang til et bredt sortiment af teknologier og modstandsværdier til højeffektsbehov.

 

“RS har styrket sit forhold til Ohmite Manufacturing for at kunne forsyne kunderne med teknisk topkvalitet og adgang til førende produkter. Det giver os adgang til et bredere markedet hen over mange sektorer inklusive elektronik, bilbranchen, industri, transport og computere og kommunikation.” sagde Eric Smith, Global Head of IP&E hos RS.

 

”Denne udvidelse af sortimentet udgør en central milesten i vores relation til RS, som byder på e-handel og logistiske funktioner i verdensklasse, og med udvidelsen bliver dér det muligt for os at nå et bredere kundegrundlag, der kræver højkvalitets elektroniske komponenter.” sagde Greg Pace, President of Ohmite Manufacturing.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.137