23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric går sammen med Microsoft for at skubbe til udviklingen af Open IoT-applikationer

Et større samarbejde mellem Schneider Electric og Microsoft er blevet en realitet

  • Schneider Electrics EcoStruxure™ bruger Microsoft Azure for at virkeliggøre de digitale muligheder indenfor industri, byggeri, el-nettet og datacentre
  • Levering af den nyeste teknologi inden for Open IoT-applikationer med mulighed for avancerede analyser, vedligeholdelses- og træningsløsninger, der kan bygge på alle industrikunders teknologiportefølje
  • Integrationen af Microsoft HoloLens giver industrioperatører de bedste muligheder for mixed reality

Et større samarbejde mellem Schneider Electric og Microsoft er blevet en realitet. Det betyder væsentlige forbedringer af ydelser til virksomheder og organisationer på tværs af forskellige brancher. Nu kan kunderne nemlig få adgang til flere cloud-baserede applikationer fra Schneider Electrics EcoStruxure, der fremadrettet udnytter Mircrosoft Azures fulde cloud-potentiale. Samarbejdet giver desuden kunderne mulighed for at benytte den seneste teknologi inden for mixed reality, hvilket bringer beslutningstagning, produktivitet og effektivitet til nye højder.

Målet er, at de to industriledere skal sætte fart i cloud-baserede IoT-løsninger, så alle slutbrugere får en bedre oplevelse. Med Microsofts erfaring inden for cloud og Schneider Electrics deep domain-ekspertise i power management, anlæg, maskiner, bygninger, optimering af mennesker og aktiver, er det kun fantasien, der sætter grænser – og dette er kun startskuddet til nye og spændende tiltag. Planen er nemlig, at man sammen vil udvikle endnu flere cloud-baserede IoT-løsninger senere på året.

Mixed reality har aldrig været mere virkeligt
Det åbne og samarbejdende design i EcoStruxure-arkitekturen og styrken af Microsofts Azure er med til at hjælpe industrivirksomheder med nemt at kunne integrere avancerede analyseværktøjer, vedligeholdelses- og uddannelsesløsninger samt styrke driften ved hjælp af den seneste teknologi inden for mixed reality.

Schneider Electric har desuden planer om at anvende Microsofts HoloLens teknologi i dens procesdesign, simulation og løsninger inden for asset management for at gøre mixed reality endnu mere brugervenligt for slutbrugerne.  

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.031