Kæmpe udvalg af gulvelementer til kemirum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Når farlige medier opbevares må der ved om- og påfyldning ikke opstå dråbespild eller udslip, da jorden dermed kan forurenes. Ved selv små mængder kan dette medføre en dyr sanering af undergrunden.

Gulvelementer fra DENIOS forhindrer det. Ved hjælp af gulvelementerne kan dele af, eller hele rum, blive tilladte opbevaringsområder. DENIOS producerer gulvelementer af stål til opbevaring af antændelige væsker og medier af alle vandforureningsklasser i henhold til loven.

Kvalitets gulvelementer fra DENIOS

Gulvelementer af stål opfylder alle krav i henhold til lovgivning for håndtering af grundvandsforurenende medier. Gulvelementerne fremstilles af galvaniseret stål med udtagelig galvaniseret gitterrist. Alle gulvelementer kan også leveres i polyethylen og  rustfrit stål. 

Gulvelementer af kunststof

DENIOS' gulvelementer af kunststof har en høj modstandsdygtighed mod syrer, baser og olie.
Gulvelementer af kunststof udmærker sig ved deres lave konstruktion. Ved at kombinere flere elementer kan der også beskyttes større arealer. Gulvelementer af kunststof består af et opsamlingskar med dobbelte vægge af polyethylen og leveres med en galvaniseret gitterrist eller en gitterrist af PE. Hvis du vil udstyre dine lokaler, sørg for at de svarer til lovgivningen for håndtering af grundvandsforurenende medier, DENIOS kan tilpasse gulvelementerne præcis efter dit behov.

LÆS OGSÅ: Danmarks billigste opsamlingskar til 1.990,00 kr. - frit leveret

Robusthed
Standard-elementerne udføres med en opsamlingsvolumen fra 80-400 liter, med en hjulbelastning op til 2000 kg. På DENIOS' gulvelementer må der køres med løftevogn eller gaffeltruck. De er meget robuste og ekstremt holdbare. DENIOS' gulvelementer udmærker sig ved at være nemme at montere.

Som ekstraudstyr fås, opkørsels-ramper og -hjørner, samlingselementer, kantbeslag og krydsbeslag

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.113